Βαρεθήκατε να μαραίνονται τα γλαστράκια σας; Δείτε πως θα τα κρατήσετε ζωντανά για μήνες!

0

Το αιώνιο πρόβλημα… Είμαστε έξω για ψώνια, βλέπουμε ένα γλαστράκι που μας αρέσει, καταπράσινο, φουντωμένο και περιποιημένο και φυσικά, δε μπορούμε να μη το φέρουμε σπίτι μαζί μας. Μέσα σε λίγες μέρες, όμως, αρχίζει να μαραζώνει, να χάνει τα φύλλα του, όσο προσεκτικά κι αν το φροντίζουμε. Και πάλι βρισκόμαστε χωρίς φυτό, χωρίς τα μυρωδάτα φύλλα του και με ένα γλαστράκι άδειο.

cube color

Η Lechuza έχει τη λύση για όλους μας σε αυτή την περίπτωση. Το έξυπνο σύστημα αυτοποτισμού των γλαστρών της, φροντίζει να δίνει κάθε μέρα στα βότανά μας ακριβώς όσο νερό χρειάζονται, ούτε περισσότερο αλλά ούτε λιγότερο, χωρίς εμείς να κάνουμε απολύτως τίποτα! Το μόνο που χρειάζεται είναι να γεμίζουμε τη Lechuza με νερό, όταν αδειάζει…

cube_color_lim_hires (Large)

 

Ιδανικές για βότανα είναι οι Lechuza CUBE Color, οι οποίες είναι πανέμορφες και compact, με διαστάσεις 14×14 cm ή 16×16 cm για να χωράνε παντού στο σπίτι ή στην κουζίνα σας! Δε χρειάζεται καν να φυτέψετε το βότανο σε αυτές, αρκεί να τοποθετήσετε μέσα το γλαστράκι όπως το αγοράσετε, βάζοντάς του το φυτίλι ποτισμού στο κάτι μέρος. Αυτό θα τραβά όσο νερό χρειάζεται το φυτό και ο δείκτης πάνω στη γλάστρα θα σας ενημερώνει για το πότε να συμπληρώσετε λίγο!

cube color 3

 

Επισκεφθείτε το Lechuza.gr για γλαστράκια πάντα καταπράσινα!

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.