65 Μαγικά Χρόνια Κωτσόβολος!

0

Η Κωτσόβολος, η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα, βρίσκεται εδώ και 65 χρόνια σταθερά δίπλα στον καταναλωτή. Η εταιρεία ξεκίνησε το 1950 με το πρώτο της μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και, χάρη στη φιλική και πελατοκεντρική φιλοσοφία της, κατάφερε να κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Σήμερα, μετά από 65 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, με 94 καταστήματα και πάνω από 1900 εργαζόμενους, καταφέρνει με τα προϊόντα της να βρίσκεται σε κάθε σπίτι, γιορτάζει και το μοιράζεται με το κοινό της.

Με αφορμή τον εορτασμό των 65 χρόνων, η Κωτσόβολος δεν σταματά να εκπλήσσει ευχάριστα τους καταναλωτές και το γιορτάζει αυτή τη φορά με 650 εκπληκτικά προϊόντα που φέρνουν το αύριο σήμερα σε 40 άτοκες δόσεις*! Η δυνατή προσφορά περιλαμβάνει 650 προϊόντα από όλες τις προϊοντικές κατηγορίες της σε 40 άτοκες δόσεις και οι τόκοι χάρισμα, χάρη στην ευκολία πληρωμών του πλάνου δόσεων Κωτσόβολος.

Η εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια έχει χαράξει ανοδική πορεία στην ελληνική αγορά ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού και τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, προσφέροντας πάντα μεγάλη γκάμα προϊόντων, υπηρεσιών και υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Αυτή η εξελικτική της πορεία αποδεικνύει έμπρακτα πως το DNA της είναι ταυτόσημο με την ευελιξία σε κάθε απαίτηση της εποχής, καλύπτοντας τις ανάγκες του καταναλωτή. Με αυτόν τον τρόπο, καθημερινά καταφέρνει και φέρνει πρώτη τις τεχνολογικές εξελίξεις μέσα από κάθε συσκευή και να βελτιώνει τη ζωή όλων.

Η Κωτσόβολος υπόσχεται σε όλους πως το ταξίδι στην τεχνολογία θα συνεχιστεί και θα προσφέρει δυνατές προσφορές, νέες μαγικές στιγμές και τεχνολογικές εμπειρίες στους μικρούς και μεγάλους της φίλους.

* Η προσφορά ισχύει από 26/10 έως 31/10 για τα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και στις 1/11 για το ηλεκτρονικό κατάστημα της Κωτσόβολος, www.kotsovolos.gr. Οι 40 δόσεις αφορούν σε προσωπικό, καταναλωτικό δάνειο τραπέζης. ΕΠΕ: 0,1608. Επιτόκιο 15%. Για περισσότερες πληροφορίες: www.kotsovolos.gr.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.