Άχρηστα αντικείμενα που πρέπει να πετάξεις

0
Εμφάνιση 1 από 2

Το ξέρω, το να απαλλαγείς από τα πράγματα σου είναι δύσκολο. Δεν έχεις μόνο να κουραστείς από άποψη χρόνου και προσπάθειας αλλά είναι και η συναισθηματική αξία που έχεις να αντιμετωπίσεις. Κάποια πράγματα όμως είναι αρκετά ασήμαντα που ειλικρινά δεν χρειάζεται να το σκεφτείς δεύτερη φορά μέχρι να τα πετάξεις. Έτσι αν θέλεις έναν χώρο καθαρό και περιποιημένο θα πρέπει να κάνεις εκκαθάριση πρώτα.

1. Όλες αυτές τις αχρησιμοποίητες κρεμάστρες

Παραδέξου το. Έχεις περισσότερες από αυτές που χρειάζεσαι και στη θέα τους και μόνο η ντουλάπα σου δείχνει πιο ακατάστατη. Μπορείς αν θέλεις να τις πετάξεις όλες και να αγοράσεις κρεμάστρες ίδιες για να τοποθετήσεις τα ρούχα σου ξύλινες ή μεταλλικές όπου δεν σπάνε κιόλας.

viewImage

2. Άχρηστες ενημερώσεις τραπεζών

Αυτές τις μέρες όλες οι σημαντικές πληροφορίες των τραπεζών θα πρέπει να φυλάσσονται σε ένα σημείο και μόνο όπου όλη η οικογένεια γνωρίζει που βρίσκονται. Μάζεψε τα ευαίσθητα έγγραφα, κράτα μόνο τα σημαντικά και κόψε σε κομμάτια τα υπόλοιπα.

3. Πλαστικά πιάτα και ποτήρια

Είναι κατανοητό ότι είναι κουραστικό το πλύσιμο των πιάτων όταν έρχεται η παρέα στο σπίτι γι αυτό και αγοράζεις πλαστικά πιάτα και ποτήρια. Πέτα αυτά που περισσεύουν και όταν χρειαστείς ξανά μπορείς να αγοράσεις.

Εμφάνιση 1 από 2
Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.