Τα έξι plus ενός εντοιχιζόμενου φούρνου Νeff

0
Τα προϊόντα της Neff ανέκαθεν φέρνουν φαρδιά πλατιά τη σφραγίδα της ποιότητας, ωστόσο η εταιρεία διαρκώς ξεπερνάει τον εαυτό της και μας προσφέρει καινούργια δεδομένα για τις οικιακές συσκευές του σπιτιού μας, στοχεύοντας πάντα στο να μας κάνει ζωή και την καθημερινότητα ευκολότερη. Τα νέα χαρακτηριστικά των εντοιχιζόμενων φούρνων της Neff είναι εντυπωσιακά και σας τα παρουσιάζουμε.

Slide&Hide και δεν θα ξαναπιάσετε ποτέ τη ζεστή πόρτα του φούρνου
Μιλάμε για ένα από τα δυνατά χαρτιά της Neff, το δημοφιλές χαρακτηριστικό εξοπλισμού Slide&Hide, που διατίθεται για πρώτη φορά στους περισσότερους νέους εντοιχιζόμενους φούρνους της Neff, και μάλιστα σε συνδυασμό με το πρόγραμμα αυτοκαθαρισμού με πυρόλυση.
Είναι μία έξυπνη και ιδιαίτερα πρακτική που εξασφαλίζει εύκολη και ευέλικτη χρήση στο φούρνο, με την επαναστατική χειρολαβή να προσφέρει ασφάλεια και να κάνει απολαυστική τη χρήση. H πόρτα Slide&Hide διατίθεται αποκλειστικά από τη Neff, ενώ όλοι οι φούρνοι Slide&Hide διαθέτουν χωρητικότητα 67 λίτρων – τη μεγαλύτερη που προσφέρει η εταιρεία.

confortflex

Circo Therm για ταυτόχρονο ψήσιμο σε πολλά επίπεδα
Ετοιμαστείτε για ψήσιμο και μαγείρεμα σε τέσσερα επίπεδα ταυτόχρονα! Ναι καλά διαβάσατε. Με το Circo Therm η ταυτόχρονη προετοιμασία ολόκληρων μενού γίνεται πραγματικότητα, αφού κατά το ψήσιμο και το μαγείρεμα δεν αναμειγνύονται οι μυρωδιές μεταξύ των επιμέρους επιπέδων του φούρνου. Χάρη στη νέα τεχνολογία μοτέρ EfficientDrive, το φαγητό έχει τη γεύση και το άρωμα που πρέπει.

Full Touch Control Display και το μενού γίνεται παιχνιδάκι
Για πρώτη φορά ο χειρισμός του φούρνου γίνεται από μια έγχρωμη TFT οθόνη υψηλής ανάλυσης. Το πρωτοποριακό σύστημα ελέγχου FullTouch κάνει παιχνιδάκι τον χειρισμό της νέας γενιάς φούρνων της Neff, αφού αρκεί ένα απαλό άγγιγμα για την πλοήγησή σας. Όσο για το μενού, η χρήση του είναι πανεύκολη.

Neff Light και όλα βγαίνουν στο φως
Το σύστημα κατεύθυνσης του φωτός με λαμπτήρες νέας τεχνολογίας LED φροντίζει έτσι ώστε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο του φαγητού που ψήνεται. Και μάλιστα έως και σε τέσσερα επίπεδα ταυτόχρονα. Με τους λαμπτήρες LED φωτίζεται ακόμα και η παραμικρή γωνία του εσωτερικού του φούρνου. Για πρώτη φορά το πρωτοποριακό σύστημα φωτισμού διατίθεται σε συνδυασμό με πυρόλυση.

twistpad


Comfort Flex για μεγαλύτερη ασφάλεια
Τραβάτε προς τα έξω, βγάζετε το φαγητό και σερβίρετε
– πιο εύκολα δεν γίνεται χάρη στο νέο σύστημα εξαγωγής Comfort Flex. Για πρώτη φορά, οι ράβδοι του συστήματος εξαγωγής δεν εμποδίζουν και ο χρήστης μπορεί να πιάνει το ταψί από το πλάι, σαν δίσκο. Αυτό σημαίνει περισσότερη ασφάλεια, ακόμα και όταν το ταψί είναι βαρύ.

Twist Pad για ακρίβεια σε δευτερόλεπτα
Ένας αποσπώμενος διακόπτης χειρισμού, ο οποίος συγκρατείται από ένα μαγνήτη. Αυτό είναι το Twist Pad που με ένα απλό άγγιγμα στρέφεται ελαφρώς προς την κατεύθυνση της επιθυμητής εστίας και την ενεργοποιεί. Το Twist Pad αυξάνει και μειώνει με απόλυτη ακρίβεια, ενώ με μια γρήγορη κίνηση, αφαιρείται από τη βάση εστιών, με αποτέλεσμα να απενεργοποιούνται αυτόματα όλες οι ζώνες μαγειρέματος, οι οποίες βρίσκονται ακόμα σε λειτουργία.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.