Αυτοί είναι οι νικητές του 3ου διαγωνισμού ζωγραφικής λούτρινων παιχνιδιών «Τα παιδιά ζωγραφίζουν … για τα παιδιά»

0

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η ΙΚΕΑ προσκάλεσε παιδιά από όλο τον κόσμο να φανταστούν και να ζωγραφίσουν το δικό τους λούτρινο παιχνίδι. Συνολικά συμμετείχαν στον διαγωνισμό 70.000 ζωγραφιές παγκοσμίως, από τις οποίες επιλέχθηκαν οι 10 και οι νικητές θα δούνε τη ζωγραφιά τους να ζωντανεύει και να γίνεται λούτρινο παιχνίδι.

Οι δέκα ζωγραφιές που νίκησαν είναι πραγματικά υπέροχες. Κάθε μια είναι πολύ ξεχωριστή, χαρούμενη και ευφάνταστη. Μεταξύ των νικητών βρίσκεται ένα «μπλε πουλί» που έχει κάποια στοιχεία ninja, μια φιλική «χαρούμενη αράχνη» με υπέροχα δόντια αλλά και ένα χαρούμενο πρόσωπο που είναι «το σύννεφο με το ουράνιο τόξο», που είναι άλλωστε και αυτό που χρειαζόμαστε στην καθημερινότητα μας, πολλά χαρούμενα πρόσωπα.

Οι χώρες από τις οποίες προέρχονται οι νικητές είναι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Πολωνία, η Γερμανία, η Βουλγαρία, η Ρωσία, η Ιαπωνία, η Νότια Κορέα, η Αυστρία, η Δυτική Αυστραλία και οι ΗΠΑ. Τα λούτρινα παιχνίδια θα διατεθούν σε περιορισμένο αριθμό σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ παγκοσμίως το φθινόπωρο του 2017.

Ο Bodil Frijofsson, υπεύθυνος ανάπτυξης των προϊόντων στο παιδικό τμήμα της ΙΚΕΑ δήλωσε σχετικά: «Οι δέκα ζωγραφιές που κέρδισαν είναι ένα υπέροχο μείγμα που προκύπτει από τη φαντασία των παιδιών για το πώς φαντάζονται τα ζώα. Απλά υπέροχοι συνδυασμοί χρωμάτων, σχεδίων και εκφράσεων που ξυπνούν και τη δική μου φαντασία. Η συμμετοχή μου σε αυτό το διαγωνισμό ήταν σαν μια πρόσκληση στον συναρπαστικό και δημιουργικό κόσμο αυτών των παιδιών. Μια συναρπαστική εμπειρία που φέρνει τεράστια χαρά.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.