Το διάσημο «στενό» σπίτι στην Ιαπωνία που μέσα είναι… τεράστιο!

0

Τι κάνεις όταν πρέπει να χτίσεις ένα σπίτι ανάμεσα σε ένα δρόμο και ένα ποτάμι; Στην Ελλάδα… δε το επιχειρείς καν. Στην Ιαπωνία όμως, που οι άνθρωποι είναι πολύ μπροστά και ξέρουν να εκμεταλλεύονται τους πόρους τους, το έκαναν! Και ιδού ένα από τα πιό στενά σπίτια του κόσμου, που μέσα, όμως, είναι τεράστιο!

Παρ’ότι μικρό σε πλάτος, λοιπόν, έχει εμβαδόν 55 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει 2 πατώματα με ένα υπνοδωμάτιο, μια κουζίνα, ένα σαλόνι, φυσικά μπάνιο αλλά και ένα μικρό playroom! Τώρα, μη ξαναπείτε ότι… δε γίνεται να χωρέσετε ένα σπίτι σε τέτοιο οικόπεδο γιατί οι Ιάπωνες της Mizuishi Architects Atelier θα σας κουνήσουν το δάχτυλο!

tiny-house-mizuishi-architects-atelier-japan-3 tiny-house-mizuishi-architects-atelier-japan-5 tiny-house-mizuishi-architects-atelier-japan-7 tiny-house-mizuishi-architects-atelier-japan-9 tiny-house-mizuishi-architects-atelier-japan-11 tiny-house-mizuishi-architects-atelier-japan-12 tiny-house-mizuishi-architects-atelier-japan-13 tiny-house-mizuishi-architects-atelier-japan-16 tiny-house-mizuishi-architects-atelier-japan-18

Πηγή: Boredpanda

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.