Αυτό το γυάλινο πλαίσιο χωρίζει το υπνοδωμάτιο από το υπόλοιπο σπίτι

0

Μικρός χώρος, 45 τετραγωνικά. Δηλαδή, όλα τα δωμάτια σ’ ένα πλαίσιο, μία ενότητα. Δεν υπάρχουν περιθώρια για υπερβολές και για το κάτι παραπάνω. Εδώ χρειάζεσαι το κάτι λιγότερο. Λιγότερους τοίχους για παράδειγμα.
Η MARTINarchitects έφτιαξε αυτό το υπέροχο διαμέρισμα στο Κίεβο της Ουκρανίας, με τον ιδιοκτήτη να ζητάει κάτι που θα ήταν κυρίως λειτουργικό και πολύ ελκυστικό. Και αυτό και έκανε. Έστησε ένα πανέμορφο, μικρό αλλά πολύ φωτεινό και γουστόζικο σπίτι όπου αυτό που σου τραβάει την προσοχή δεν είναι άλλο από το γυάλινο πλαίσιο που χωρίζει το υπνοδωμάτιο με το υπόλοιπο σπίτι.
Ένα υπέροχο, τόσο μοντέρνο concept που δίνει μία ροή στο διαμέρισμα, γλυτώνει τετραγωνικά και επιτρέπει στο φως να ταξιδεύει μέσα στο σπίτι. Φυσικά διαθέτει κουρτίνες και στόρια που μπορούν να σου εξασφαλίσουν την απαραίτητη ηρεμία και να σε προφυλάξουν από τα αδιάκριτα μάτια.
Φυσικά δεν είναι μόνο αυτό που ξεχωρίζει σ’ αυτό τόσο προσεγμένο σπίτι. Ο μαύρος τοίχος από τούβλα οριοθετεί την κουζίνα, ενώ πιο δίπλα ένα λευκό ράφι λειτουργεί και ως γραφείο. Απέναντι βρίσκεται η ξύλινη τραπεζαρία με τις μαύρες καρέκλες να δένουν με το σκούρο της κουζίνας.
Ένα υπέροχο σπίτι όπου τα πάντα είναι προσεκτικά διαλεγμένα και τοποθετημένα.

glass-enclosed-bedroom-modern-apartment-170517-923-05 glass-wall-with-black-frames-170517-926-04 small-corner-kitchen-white-cabinets-170517-924-02 small-dining-room-deep-teal-accent-wall-170517-924-03

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.