Αυτό είναι το πιο ακριβό σπίτι στην Αμερική

0

Το ‘Millionaire’s Mile’ στην A1A λεωφόρο στην Φλόριντα της Αμερικής είναι το σημείο όπου ζουν ορισμένοι από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο. Τα σπίτια εκεί έχουν θέα και στο εσωτερικό της χώρας αλλά και στον Ατλαντικό Ωκεανό και είναι τόσο επιβλητικά που μπορούν να κάνουν όλη την περιοχή του Beverly Hills να κλάψει από την ζήλεια.

Όπως για παράδειγμα το Le Palais Royale, το πιο ακριβό σπίτι στην Αμερική αυτή την στιγμή. Στο video θα ακούσετε να αναφέρεται μία πιο χαμηλή τιμή, ωστόσο το υλικό είναι παλιό. Πλέον η αξία του σπιτιού έχει εκτοξευτεί στα 159 εκατομμύρια δολάρια.

Η σιδερένια πόρτα του σπιτιού είναι επικαλυμμένη με χρυσό 24ων καρατίων, έχει έξι καταρράκτες, και ένα γκαράζ που χωράει 30 αυτοκίνητα. Επίσης έχει ΙΜΑΧ αίθουσα για να απολαμβάνεις μόνος σινεμά, 11 υπνοδωμάτια και 17 μπάνια.

most-expensive-home-in-america-le-palais-royale most-expensive-home-in-america-le-palais-royale-1 most-expensive-home-in-america-le-palais-royale-2 most-expensive-home-in-america-le-palais-royale-3 most-expensive-home-in-america-le-palais-royale-4 most-expensive-home-in-america-le-palais-royale-5

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.