Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Αυτό είναι το σπίτι που έμειναν ως νιόπαντροι αλλά… το νοικιάζουν!

0

Το κτήμα-ανάκτορο στο Μπέβερλι Χιλς όπου έμειναν η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ σχεδόν τα δύο πρώτα χρόνια γάμου τους, βγήκε στην αγορά για 85 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τη Wall Street Journal. Το δυναμικό ζευγάρι επέλεξε τελικά μια άλλη έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς αυτό το καλοκαίρι: ένα σύγχρονο σπίτι γεωργιανού στιλ 61 εκατομμυρίων δολαρίων. Με την οικογένεια Λόπεζ-Άφλεκ εκτός εικόνας, ο πωλητής James Packer θέλει να μεταβιβάσει το ακίνητο με 12 υπνοδωμάτια και 18 μπάνια, το οποίο φέρεται να αγόρασε το 2018 για περίπου 65 εκατομμύρια δολάρια.

Προηγουμένως, το συγκρότημα ήταν το σπίτι των ηθοποιών Danny DeVito και Rhea Perlman, οι οποίοι έμεναν εκεί για πάνω από δύο δεκαετίες, προτού πουλήσουν το σπίτι σε στιλ 1930,  το 2015 για 26,6 εκατομμύρια δολάρια.

Το ανακαινισμένο ακίνητο διαθέτει «ατελείωτες ανέσεις που θα ικανοποιήσουν τον πιο απαιτητικό αγοραστή», δήλωσε ο Santiago Arana του The Agency. Αυτή η δήλωση σίγουρα φαίνεται να είναι αληθινή μετά την ανάγνωση της καταχώρισης: εκτείνεται σε 2.260 τετραγωνικά μέτρα, η κύρια κατοικία προσφέρει άφθονο χώρο και αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά της λίστας, όπως γιγάντιες ντουλάπες, ασανσέρ και πολλά τζάκια.

Το ακίνητο φιλοξενεί πολλές πρόσθετες άρτια εξοπλισμένες κατασκευές: ένα σπίτι με πισίνα ενός υπνοδωματίου. μια τριώροφη ADU που συνδέεται με ένα γκαράζ έξι αυτοκινήτων με επιπλέον χώρους διαμονής, ένα γυμναστήριο, μια σάουνα, ένα μπαρ και μια αίθουσα προσωπικού με τη δική της σάουνα. ένα θέατρο 465 τετραγωνικών μέτρα με μπαρ, αίθουσα παιχνιδιών, δύο μπάνια, μια αίθουσα πούρων και μια κάβα κρασιών. και ένα επιπλέον γκαράζ δύο αυτοκινήτων.

Εν τω μεταξύ, η Λόπεζ ψάχνει να βρει έναν αγοραστή για το κτήμα της οκτώ στρεμμάτων στο Μπελ Αίρ που εισήγαγε τον Φεβρουάριο για 42,5 εκατομμύρια δολάρια.

Το σπίτι γαλλικού στιλ, το οποίο διαθέτει τις δικές του πολυτελείς ανέσεις είναι τώρα διαθέσιμο με μια μικρή έκπτωση για κάτι λιγότερο από 40 εκατομμύρια δολάρια.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.