Ακριβό σπίτι με λίγα χρήματα

0

Φωτογραφικά άλμπουμ και μικροαντικείμενα βρίσκονται παντού μέσα στο σπίτι με σκοπό να σας κουράζουν και στα μάτια αλλά και στο καθάρισμα. Γι αυτό και αποζητάς έναν οργανωμένο διαμορφωμένο χώρο που θα σε χαλαρώνει. Έτσι το σπίτι σου εκτός από πιο μαζεμένο θα φαίνεται πιο καθαρό αλλά και πιο ακριβό.

 

1. Άνθη

white-tulips-arrangements-in-the-living-room

Τα λουλούδια είναι πάντα ιδανικά για να ανανεώσετε τον χώρο σας. Και τα ψεύτικα λουλούδια μπορούν να κάνουν την ίδια δουλειά αλλά τα φρέσκα είναι πάντα πιο όμορφα. Αναδίδουν μια αίσθηση που πραγματικά μπορεί να κάνει το κάθε δωμάτιο πιο όμορφο

2. Κρεμάστε τις κουρτίνες ψηλά

images

 

Η λογική αυτή θα βοηθήσει το σπίτι σας ώστε να φαίνεται ψηλότερο. Με αυτή την ψευδαίσθηση ο χώρος φαίνεται πολύ μεγαλύτερος από ότι πραγματικά είναι.Για αυτό καλό είναι να μη τις κρεμάτε πάνω ακριβώς από το παράθυρο αλλά λίγο πιο ψηλά.

 

3. Βάψτε τους τοίχους σας

20-wall-painting-ideas

Μονόχρωμο έντονο χρώμα ή κάποια τεχνική μπορεί να αναδείξει τον συγκεκριμένο χώρο και να αλλάξει πραγματικά την εμφάνιση του κάθε δωματίου, Μόνο δώστε ιδιαίτερη βάση στην επιλογή του χρώματος γιατί επηρεάζει τη διάθεση σας γι αυτό επιλέξτε σοφά.

 

 

 

4. Αλλάξτε τον χώρο

purple-living-room-300x300

Φτιάξε έναν χαριτωμένο και ρομαντικό χώρο με μερικά από τα μικροαντικείμενα που έχεις μαζέψει, κάποια βιβλία ή βάζα. Δώσε χρώμα στη συγκεκριμένη γωνία και δεν θα χάσεις.

5. Αποθήκευση

pegasus_LARGE_t_209761_105620093

Χρησιμοποίησε κουτιά όπου ταιριάζουν μεταξύ τους γιατί η ομοιομορφία είναι κρίσιμη για αυτό που θέλεις να πετύχεις. Έτσι και αλλιώς η ομοιόμορφη εμφάνιση κερδίσει πάντα τις εντυπώσεις.

 

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.