Απίθανες ιδέες με κουμπιά

0

Τώρα μπορείς να δημιουργήσεις τα δικά σου αξεσουάρ τα οποία δεν κοστίζουν τίποτα. Απλά χρησιμοποίησε κουμπιά για να δημιουργήσεις τέχνη αλλά και χρήσιμα αντικείμενα για το σπίτι. Ναι, και όλα αυτά μπορείς να τα κάνεις με κουμπιά μόνο.

Φτιάξε μαγνητάκια για το ψυγείο

Για μια χρωματιστή εμφάνιση του ψυγείου μπορείς να κολλήσεις μικρούς μαγνήτες στο πίσω μέρος από τα κουμπιά και στη συνέχεια αφού στεγνώσουν να τα κολλήσεις στο ψυγείο σου. Σημειωματάκια ή καρτ -ποστάλ είναι ιδανικές ιδέες για να το στολίσεις. Διάλεξε πολύχρωμα κουμπιά για περισσότερη αντίθεση.

Ένα έργο τέχνης για τα παιδιά

Πως θα κρατήσεις τα παιδιά απασχολημένα; Μα φυσικά ετοιμάζοντας μαζί τους κάδρα που θα έχουν λεπτομέρειες από κουμπιά. Αρχικά δώσε τους να σχεδιάσουν τη δική τους ιδέα σε χαρτί και βοήθησε τα να κολλήσουν μικρά κουμπάκια για να ολοκληρώσουν το έργο τέχνης τους. Μπορεί να είναι τα μάτια από ένα ζωάκι ή ένα ολόκληρο δέντρο στολισμένο με πράσινα κουμπιά.

Δαχτυλίδια για τις πετσέτες σας

Μπορείς τώρα να προσθέσεις την προσωπική σου πινελιά στη τραπεζαρία αν κολλήσεις πάνω σε μια κορδέλα ένα κουμπί. Στη συνέχεια άφησε τις δυο πλευρές της κορδέλας ελεύθερες για να μπορείς να δένεις ομοιόμορφα την πετσέτα.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.