Αυτή είναι η πρώτη αναδιπλούμενη βαλίτσα στον κόσμο

0

Πολλοί άνθρωποι είναι αναγκασμένοι λόγω δουλειάς να ταξιδεύουν συνέχεια και να βρίσκονται μόνιμα με μία βαλίτσα στο χέρι. Το να βρίσκεις χώρο να τακτοποιείς μία «σκληρή» βαλίτσα όταν επιστρέφεις από το ταξίδι είναι ένα μεγάλο θέμα, ειδικά σε σπίτια σαν τα σημερινά που οι διαστάσεις τους μοιάζουν να μικραίνουν όλο και περισσότερο. Η λύση είναι μια αναδιπλούμενη βαλίτσα αλλά, αυτές έχουν αρκετούς περιορισμούς!

Οι κατασκευαστές της Néit υποστηρίζουν πως βρήκαν την λύση με την πρώτη στον κόσμο σκληρή, αναδιπλούμενη βαλίτσα που έφτιαξαν, που μπορεί να μειώσει τον όγκο της κατά 30%! Ταξιδεύοντας και οι ίδιοι πολύ για τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, εκνευρίζονταν τρομερά όταν γυρνώντας στο σπίτι διαπίστωναν πόσο πολύ χώρο πιάνει η αποθήκευση της βαλίτσας! Σίγουρα το αναδιπλούμενο concept παίζει εδώ και καιρό στο χώρο της βαλίτσας, ωστόσο το συγκεκριμένο σχέδιο δεν κάνει συμβιβασμούς όσο αφορά την ανθεκτικότητα και το design για να καταλήξει λειτουργικό και πρακτικό.

3055980-slide-s-6-this-smart-suitcase-flattens-for-storage-in-small-apartmentsΗ προσπάθειά τους έχει ήδη κινήσει το ενδιαφέρον στο Kickstarter και ευελπιστούν πως πολύ σύντομα οι βαλίτσες τους, μία μεγάλη για check-in (pre-order, 279 δολάρια) και μία για να παίρνετε μαζί σας στην καμπίνα (219 δολάρια), θα αποτελέσουν μία πρόταση που θα τραβήξει μαζικά την προσοχή.

Το πλαίσιο τους είναι φτιαγμένο από αλουμίνιο και διάθέτει ένα ανθεκτικό εσωτερικό για να προστατεύει τα πράγματα που μεταφέρετε. Μπορεί να αναδιπλωθεί και αν θέλετε να την κρεμάσετε στην ντουλάπα ή να την βάλετε κάτω από το κρεβάτι, ενώ διαθέτει και GPS για να την ανακαλύπτετε εάν η αεροπορική σας την χάσει κάπου στην διαδρομή (υπάρχει και το αντίστοιχο app για να το κατεβάσετε στο smartphone σας).

collapsible-luggage_260116_05 3055980-slide-s-2-this-smart-suitcase-flattens-for-storage-in-small-apartments

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.