Δείτε την πρώην εντυπωσιακή κατοικία του Andy Warhol στη Νέα Υόρκη

0

Όχι μην φανταστείτε πως πρόκειται για κανένα διαμέρισμα σε ουρανοξύστη. Αντιθέτως μιλάμε για μία μοναδική έκταση στο Μοντόκ της Νέας Υόρκης και ένα σημείο όπου μπορείς να αγναντεύεις με τις ώρες τον Ατλαντικό ωκεανό. Εδώ έμενε στην δεκαετία του 1970 ο Andy Warhol, που αγόρασε τότε την έκταση έναντι 220.000 δολαρίων. Αυτή στη συνέχεια πέρασε στα χέρια του CEO Millard «Mickey» Drexler για 27.5 εκατομμύρια δολάρια το 2007 και πλέον εδώ και λίγες μέρες ανήκει στον Adam Lindemann, ιδρυτή της διάσημης γκαλερί Venus Over Manhattan, ο οποίος έδωσε το ποσό ρεκόρ των 50 εκατομμυρίων δολαρίων!
O Lindemann γνώριζε τον Warhol και μάλιστα ήταν συλλέκτης των έργων τέχνης του, κάτι που σιγά σιγά τον οδήγησε φυσιολογικά και στην αγορά της έκτασης.
Να σημειώσουμε πως εδώ ο Warhol φιλοξενούσε ονόματα όπως οι John Lennon, Rolling Stones, Jacqueline Kennedy Onassis και Elizabeth Taylor. 

andy-warhol-estate-2 andy-warhol-estate-3 andy-warhol-estate-5 andy-warhol-estate-6 andy-warhol-estate-7 andy-warhol-estate-8 andy-warhol-estate-9 andy-warhol-estate-10 andy-warhol-estate-11

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.