Διαχείριση οικιακού συναγερμού από οπουδήποτε μέσω smartphone

0

Με την πρωτοποριακή εφαρμογή SMobile μπορείτε να διαχειριστείτε πλήρως τον συναγερμό σας, μέσω WiFi ή 3G, σαν να βρισκόσασταν εκεί με απόλυτη ασφάλεια

Η Sigma Security ανέπτυξε την νέα πρωτοποριακή εφαρμογή για διαχείριση των συστημάτων ασφαλείας της εταιρίας μέσω smartphone, SMobile που προσφέρει πολύ σημαντικές δυνατότητες:

Εύκολο και απλό interface. H εφαρμογή SMobile σχεδιάστηκε με γνώμονα την ευχρηστία και την απλότητα, ώστε να προσφέρει στον χρήστη την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Τα μοντέρνα και κατανοητά εικονίδια για κάθε λειτουργία, καθώς και οι ενδείξεις στα ελληνικά, καθιστούν την εφαρμογή ιδιαίτερα φιλική για κάθε χρήστη.

Έλεγχος της κατάστασης του συστήματος. Μπορείτε να δείτε σε πραγματικό χρόνο την κατάσταση του συστήματος, την αλλαγή της κατάστασης του συστήματος ενώ μπορείτε να κάνετε όπλιση, αφόπλιση ή περιμετρική όπλιση του συστήματος άμεσα, πατώντας το αντίστοιχο πλήκτρο.

Πλήκτρα έκτακτης ανάγκης. Οι καταστάσεις έκτακτης ανάγκης

μπορεί να προκύψουν ανά πάσα στιγμή. Με την εφαρμογή S Mobile μπορείτε να ειδοποιήσετε έγκαιρα την Αστυνομία, την Πυροσβεστική ή να ζητήστε ιατρική βοήθεια, χωρίς να χρειαστεί να μεταβείτε στο πληκτρολόγιο του συναγερμού.

smobile

 Άμεση ενημέρωση μέσω push notifications. Λάβετε ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο, για όλα τα συμβάντα και τις ενέργειες, απευθείας στο κινητό σας μέσω push notifications, για να ξέρετε τι συμβαίνει στο χώρο σας, τη στιγμή που συμβαίνει.

Διαχείριση των ζωνών. Η εφαρμογή S Mobile σας δίνει την δυνατότητα να ελέγξτε την κατάσταση των ζωνών του συστήματος και απενεργοποιείστε άμεσα όποια ζώνη επιθυμείτε,  κάνοντάς την bypass από το κινητό σας.

Χειρισμός αυτοματισμών. Μπορείτε πολύ εύκολα να ελέγξετε τις συσκευές που έχετε συνδέσει στα PGM του συστήματος, όπως για παράδειγμα τα φώτα, τα ηλεκτρικά ρολά ή το θερμοσίφωνα του σπιτιού.

Χειρισμός του θερμοστάτη του πληκτρολογίου. Δείτε την θερμοκρασία του χώρου και ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τη θέρμανση ή τον κλιματισμό, ώστε όταν φτάσετε να έχετε τη κατάλληλη θερμοκρασία.

Πλήρες ιστορικό σημάτων.  Δείτε το ιστορικό των σημάτων του συστήματος, χωρισμένο σε κατηγορίες (συμβάντα και ενέργειες) και ταξινομημένο ανά ημερομηνία.

Αναζήτηση ιστορικού. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα αναζήτησης των σημάτων σε συγκεκριμένη ημερομηνία.

Διαχείριση πολλαπλών συστημάτων. Με την εφαρμογή S Mobile μπορείτε να ελέγξετε όλα τα συστήματα από απόσταση μέσα από μια εφαρμογή.

Κλείδωμα με κωδικό πρόσβασης. Αποτρέψτε τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στο σύστημα ασφαλείας σας από τρίτους, χωρίς την άδειά σας, ορίζοντας έναν κωδικό πρόσβασης στην εφαρμογή.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και διαθέσιμη για Android και iPhone, ενώ είναι συμβατή με τα συστήματα ασφαλείας της σειράς S-PRO της Sigma Security.

Sigma Security – www.sigmasec.gr

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.