Κονσόλα Microsoft Xbox One μαζί με το απίθανο Witcher 3!

0

H πετυχημένη κονσόλα της Microsoft, Xbox One συνεχίζει τη μοναδική παράδοση του Xbox 360, το οποίο αγάπησαν εκατομμύρια gamers σε ολόκληρο τον κόσμο. To Xbox One προσφέρει στη κοινότητα των gamers μία ανεπανάληπτη εμπειρία ψυχαγωγίας, καθώς η next-gen κονσόλα της Microsoft δεν είναι μία απλή παιχνιδομηχανή, αλλά είναι κατασκευασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να λειτουργήσει ως ένα εκπληκτικής ποιότητας media center. Μουσική, blu-ray ταινίες, games όλα βρίσκονται στα χέρια σας και το Xbox One είναι ένα σύστημα υψηλής τεχνολογίας που πρόκειται να σας περάσει στη νέα εποχή της οικιακής ψυχαγωγίας και της video game διασκέδασης.

Xbox One 1

Με προκλητικά tech specs, καθώς ο εξελιγμένος 8πύρηνος επεξεργαστής συνδυάζεται άψογα με τα 8GB μνήμης RAM και μπορεί να σηκώσει με χαρακτηριστική άνεση ακόμη και τα πιο απαιτητικά γραφικά και πολύπλοκα παιχνίδια σε ποιότητα που φτάνει τα 1080p. Εκτός όμως από τις ανεπτυγμένες τεχνικές δυνατότητες το μυστικό του Xbox One είναι το προηγμένο λειτουργικό σύστημα, το οποίο βασίζεται σε πυρήνα Windows. Με τη λογική των tiles, τις δυνατότητες παραμετροποίησης και τα αέρινα menus, το Xbox One προσφέρει μία νέα διάσταση στον τρόπο που ο κάθε user χειρίζεται το ψυχαγωγικό περιεχόμενο.  Xbox One controller

Το Xbox One είναι το καλύτερο εισιτήριο σας σε έναν φανταστικό και συναρπαστικό κόσμο ψυχαγωγίας. Και επειδή γνωρίζουμε ότι σας αρέσει το gaming, πρόσφατα το Xbox One κυκλοφόρησε στα καταστήματα ένα πακέτο που εκτός από τη κονσόλα περιλαμβάνει το ανεπανάληπτο Witcher 3: Wild Hunt (ένα από τα καλύτερα games της φετινής χρονιάς) σε ψηφιακή μορφή, όπως επίσης και 14 μέρες δοκιμαστική συνδρομή στο Xbox Live Gold. Με 369 ευρώ η απίθανη κονσόλα της Microsoft θα αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την οικιακή ψυχαγωγία.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.