Διακόσμηση τοίχου με πιάτα

0

Ξεμείνατε από ιδέες; Βαρεθήκατε τους πίνακες; Είναι και τo budget περιορισμένο; Τότε η λύση των πιάτων είναι μία περίπτωση που ίσως θα ήταν καλό να την σκεφτείτε.
Είτε έχετε πολλά πιάτα δίχως ταίρι να σκονίζονται στο ντουλάπι, είτε θέλετε να κάνετε κάτι πιο ομοιόμορφο και να αγοράσετε κάποιο σετ που θα σας κάνει κλικ στο μάτι, τα πιάτα μπορούν να δώσουν το δικό τους ξεχωριστό χαρακτήρα. Μπορείτε με ένα δύο πιάτα να δώσετε μία ξεχωριστή πινελιά ή να φτιάξετε μία μεγαλύτερη σύνθεση που θα απλωθεί σε ολόκληρο τον τοίχο. Στο living room, στην κουζίνα, ακόμα και στην κρεβατοκάμαρα! Δείτε παρακάτω ορισμένα παραδείγματα από εκείνους που επέλεξαν τα πιάτα για home decor και δεν το μετάνοιωσαν καθόλου.

63537af96aa9ed68_Screen_Shot_2014-11-14_at_10.19.47_AM.xxxlarge beautiful-vintage-attic-bedroom-for-girl-with-chic-vintage-decorative-wall-plates-over-the-bed Decorating with Plates-1 decorative-plates-for-kitchen-wall decorative-plates-for-walls decorative-wall-plates fish-plates-wall HHILO112_High-Dining-Room-Buffet_s4x3.jpg.rend.hgtvcom.1280.960 KYLEMORE_2012_040_crop-500x410 mesmerizing-long-dining-room-with-exquisite-white-decorative-plates-on-mud-green-colored-wall
DEU, München, Wienerwald, Architekten: Ippolito Fleitz Group , Fertigstellung: 2010, DIGITAL 100 MB 8 Bit. - ©Zooey Braun; Veroeffentlichung nur gegen Honorar, Urhebervermerk und Beleg / permission required for reproduction, mention of copyright, complimentary copy, FUER WERBENUTZUNG RUECKSPRACHE ERFORDERLICH!/ PERMISSION REQUIRED FOR ADVERTISING!

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.