Εύκολες ιδέες για να μετατρέψεις το playroom σε γυμναστήριο

0

Είτε σου αρέσει η yoga είτε η πιο έντονη γυμναστική ακολούθησε αυτές τις εύκολες συμβουλές για ντεκόρ προκειμένου να δημιουργήσεις έναν χώρο όπου θα μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου.

1. Επέλεξε χαλαρωτικά χρώματα. Λευκό και γκρι είναι οι παραδοσιακές επιλογές αλλά δεν είναι ανάγκη να επιμείνεις σε ουδέτερα χρώματα. Μπορείς να δοκιμάσεις μπλε, μοβ και κίτρινο. Απέφυγε το κόκκινο και το πορτοκαλί.

2. Οργάνωσε τον χώρο. Είναι δύσκολο να μπορείς να συγκεντρωθείς όταν γύρω σου ο χώρος είναι ακατάστατος. Σε αποδιοργανώνει και νιώθεις ανήσυχη.Καθάρισε τον χώρο για να δημιουργήσεις έναν χώρο όπου θα μπορείς να συγκεντρωθείς.

3. Πρόσθεσε φυτά εξωτερικού χώρου. Φέρε τη φύση στον χώρο σου. Τα φυτά θα φιλτράρουν τον αέρα και θα δημιουργήσουν ένα ήρεμο περιβάλλον όπου θα αισθάνεσαι ότι είναι πιο φυσικό.

4. Σκέψου μίνιμαλ. Είναι τόσο εύκολο να αποσπαστεί η προσοχή σου κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Απομάκρυνε ότι μπορεί να σε επηρεάσει και άφησε μόνο τα όργανα γυμναστικής που θα χρησιμοποιήσεις στον χώρο.

5. Αρωματικό χώρου. Φυσικά και ένα αρωματικό χώρου θα ήταν η ιδανική λύση για έναν χώρο όπου αργά ή γρήγορα θα σε κάνει να ιδρώσεις. Είτε ένα αρωματικό χώρου όπου θα το έχεις φτιάξεις εσύ είτε να αγοράσεις από εκείνα που κυκλοφορούν στο εμπόριο ο χώρος θα αλλάξει αμέσως μόνο και μόνο με το αρωματικό.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.