Ελβετικό κρεμώδες κοτόπουλο

0

Θέλεις κάτι διαφορετικό και ιδιαίτερο με έναν αέρα Ελβετίας; Μήπως πρέπει να δοκιμάσεις αυτή τη συνταγή;

Υλικά

  • 4 στήθη κοτόπουλου χωρίς πέτσα
  • 8 φέτες μοτσαρέλα
  • ½ φλιτζάνι μαγιονέζα
  • ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
  • ¾ τριμμένη παρμεζάνα
  • ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • ½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
  • 1 κουταλιά του γλυκού σκόνη σκόρδου

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και απλώνουμε το κοτόπουλο σε ένα καλά λαδωμένο ταψί. Στη συνέχεια προσθέτουμε πάνω σε κάθε στήθος τις φέτες μοτσαρέλας. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα παραπάνω υλικά και αλείφουμε πάνω από το τυρί. Ψήνουμε για μια ώρα.

To «διαμαντάκι» AEG 347056V-MN έχει φούρνο χωρητικότητας 72 λίτρων και 4 κεραμικές εστίες, οι 2 εκ των οποίων είναι διπλού δακτυλίου για να δέχονται διαφόρων μεγεθών σκεύη!

AEG-347056V-MN

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.