Ένα διαφορετικό στυλ για τις σκάλες

0

Αν μένεις σε μεζονέτα και αναρωτιέσαι τι θα κάνεις τον έξτρα χώρο κάτω από τις σκάλες σου έχουμε εντυπωσιακά νέα. Ένα σωρό ιδέες που μπορείς να βρεις παρακάτω θα εξοικονομήσουν στο σπίτι σου τον έξτρα χώρο που χρειάζεσαι για να κρύψεις ορισμένα αντικείμενα ή ακόμα και για να μπορείς να χαλαρώσεις μετά από μια κουραστική μέρα. Ο όρος που χρησιμοποιούμε για το κάτω μέρος της σκάλας είναι «νεκρός χώρος» καθώς δεν μπορεί ή καλύτερα δεν μπορούσε να τοποθετηθεί τίποτα εκεί κάτω μέχρι που αυτό από σήμερα κιόλας αλλάζει.

Μια βιβλιοθήκη όπου θα είναι όσα ράφια τόσα και τα σκαλιά της σκάλας σου είναι ιδανική επιλογή. Επιπλέον μπορείς να τοποθετήσεις εκεί και διάφορα διακοσμητικά για να ομορφύνεις τον χώρο.

6

Αν η οικογένεια σου έχει αρκετά μέλη μπορείς με αυτή την έξυπνη παπουτσοθήκη να εξαφανίζεις στο λεπτό τα παπούτσια. Επιπλέον το γεγονός ότι είναι συρτάρι σε βοηθάει να αποφύγεις και τις ανταισθητικές μυρωδιές.

7

Και ποιος δεν λατρεύει το κρασί; Τώρα μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου κελάρι ακριβώς κάτω από τη σκάλα σου. Αν μάλιστα τοποθετήσεις και γυάλινες πόρτες τότε το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο.

8

Μια ζεστή γωνιά κάτω από τη σκάλα όπου θα τοποθετήσεις ένα φως αλλά και ένα μικρό καναπεδάκι θα σου προσφέρει στιγμές απόλυτης χαλάρωσης όση ώρα διαβάζεις το βιβλίο σου.

9

Ακόμα και οι μικροί τετράποδοι φίλοι μας μπορούν να βρουν τη γωνιά τους κάτω από τις σκάλες.

1011

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.