Ένα ζεστό σπίτι για το φθινόπωρο

0

Πώς θα κάνεις το σπίτι σου πιο ζεστό ώστε να σε «τραβάει» να μείνεις αρκετές ώρες; Μα φυσικά με το να το διακοσμήσεις όπως εσύ νομίζεις. Φυσικά υπάρχουν και κάποιοι σίγουροι κανόνες για να εξασφαλίσεις την επιτυχία.

Τραπεζαρία

modern-cabin-rugs-1015

1.Συλλογή φωτογραφιών: Στη τραπεζαρία είναι ένας ιδανικός χώρος για να προσθέσετε κάποιες κορνίζες εμπνευσμένες από τη φύση ή καλύτερα πορτραίτα ανάλογα με τη διάθεση σας και το γούστο σας.

2. Cozy χαλιά. Επιλέξτε πολύχρωμα χαλιά για να τοποθετήσετε στη τραπεζαρία όπου θα ζεστάνουν το χώρο και θα τον κάνουν πιο δημιουργικό και πιο όμορφο.

Σαλόνι

modern-cabin-living-room-1015

Οι κόκκινες λεπτομέρειες πραγματικά κάνουν τη διαφορά και ζεσταίνουν το χώρο. Επιπλέον επειδή αρκετές φορές το ξύλο μπορεί να γίνει υπερβολικό επιλέξτε γκρι καναπέδες ώστε να έρθει σε ισορροπία το υλικό με το σαλόνι αλλά και με το υπόλοιπο σπίτι γενικότερα.

Κουζίνα

modern-cabin-kitchen-1015

Μπεζ χρώμα στη κουζίνα αλλά και πολύχρωμα χαλιά συνθέτουν μια φθινοπωρινή κουζίνα αλλά και γεμίζει το σπίτι μυρωδιές.

Κρεβατοκάμαρα

modern-cabin-bedroom-1015

Επιλέξτε σεντόνια και κουβέρτες σε διάφορα χρώματα αλλά και δοκιμάστε να τοποθετήσετε ένα κομοδίνο με αρκετά έντονο χρώμα ώστε να μη δείχνει μουντό το δωμάτιο. Ιδανικά θα μπορούσατε να προσθέσετε λίγο χρώμα στο δωμάτιο σας χρησιμοποιώντας λουλούδια σε διάφορα χρώματα.

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.