Έξι κουζίνες με θέμα το απέραντο γαλάζιο

0

Όταν πρόκειται για την επιλογή χρώματος στη κουζίνα δεν μπορείτε να αντισταθείτε στην επιλογή του κλασσικού λευκού ή την παραδοσιακή απόχρωση του ξύλου. Παρόλα αυτά είναι καλό να βάλεις λίγο χρώμα σε έναν χώρο που σου δίνει τόση έμπνευση.Έτσι λοιπόν χρώμα ηρεμίας που να θυμίζει και νησί είναι μόνο ένα, το γαλάζιο.

1

Η τιρκουάζ απόχρωση στο δάπεδο παραπέμπει στον ωκεανό. Τα φωτιστικά όπου είναι σε σχήμα κοχυλιού επίσης, ενώ τα μαξιλάρια είναι σε έντονα χρώματα για να κάνουν τη διαφορά στο χώρο.

2

Ο συγκεκριμένος πάγκος έχει τη μορφή μωσαϊκού επειδή είναι φτιαγμένος από ανακυκλωμένα γυάλινα μπουκάλια όπου δίνουν την αίσθηση της θάλασσας. Τα ντουλάπια είναι χρωματισμένα με ένα απαλό μπλε για να ταιριάζει.

3

Το μπλε ψηφιδωτό πλακάκι αντιπροσωπεύει τα κύματα του ωκεανού ενώ τα λευκά μαρμάρινα δάπεδα τη λάμψη από μια αμμώδη παραλία.

4

Ο κλασσικός συνδυασμός ναυτικού στυλ με μπλε και άσπρο κρατάει σε ουδέτερους τόνους τη κουζίνα και μόνο η νησίδα είναι έντονη.

5

Η αρχική έμπνευση  ήταν να χρησιμοποιήσουν κόκκινο και μπλε αλλά να τοποθετήσουν γυάλινη επιφάνεια στη νησίδα κάτι το οποίο δεν βόλεψε αφού εκεί τοποθετήθηκε η κουζίνα.

6

Αυτή η κουζίνα βρίσκεται στη Βόρεια Καλιφόρνια και είχε σχεδιαστεί ώστε να αντανακλά τα χρώματα του ουρανού, την άμμο και τα δάση της περιοχής.

 

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.