Πέντε προϋποθέσεις για ένα παιδικό δωμάτιο

0

Δώστε στα παιδιά σας τη δυνατότητα να φτιάξουν το δικό τους δωμάτιο και μοιραστείτε μαζί τους τις καλύτερες ιδέες τους ώστε να οργανώσουν τον χώρο τους πιο εύκολα αλλά να είναι και πιο ζεστό για εκείνα.

 

Προσθέστε χειροποίητες πινελιές

 

1

 

Για παράδειγμα αυτή η αξιολάτρευτη κουκουβάγια μπορεί να φτιαχτεί πάρα πολύ εύκολα με λίγη τσόχα. Δημιούργησε ένα γλυκό ενθύμιο που ταιριάζει απόλυτα με τα χρώματα του παιδικού δωματίου.

Αφήστε το να δημιουργήσει

2

 

Το παιδί θα πρέπει να νιώσει πως ο χώρος είναι δικός του γι αυτό είναι προτιμότερο να το αφήσετε να δημιουργήσει μόνο του. Ακόμα και το τιρκουάζ κάνει απίστευτη αντίθεση με τον ασπρόμαυρο τοίχο και το αποτέλεσμα δεν είναι άσχημο.

Πρόσθεσε έργα τέχνης

3

Σαν κερασάκι στη τούρτα το έργο τέχνης προσθέτει την τελευταία πινελιά. Αν είναι πάνω από το κρεβάτι τότε ακόμα καλύτερα.

Χώρος για παιχνίδι

DP_Weinstein-kids-bedroom-3_s4x3.jpg.rend.hgtvcom.1280.960

Οι μπάλες καθίσματα όπου κρέμονται από το ταβάνι αφήνουν το περιθώριο για παιχνίδι κάτω από αυτές ή ακόμα να κάνει και κούνια.

Πρόσθεσε γραφείο

FLSRA208FL_tween-bedroom-desk_s3x4.jpg.rend.hgtvcom.1280.1707

Ακόμα και ένας πάρα πολύ μικρός χώρος μπορεί να γίνει γραφείο ο οποίος θα βοηθήσει το παιδί να συγκεντρώνεται ευκολότερα και να τελειώνει τα μαθήματα του με επιτυχία.

 

 

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.