Έξυπνα προϊόντα και λύσεις νέας γενιάς από τη D-Link στην IFA 2015

0

Κορυφαίες τεχνολογίες και υπηρεσίες που δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να είναι παντού και πάντα συνδεδεμένοι θα παρουσιάσει η D-Link στην Έκθεση IFA 2015 (Βερολίνο, 4-9 Σεπτεμβρίου 2015). Στο περίπτερο 110-12, στην αίθουσα 25, θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά παγκοσμίως οι νέες λύσεις που συμπληρώνουν την οικογένεια προϊόντων Smart Home, η νέα κάμερα ειδικά για την παρακολούθηση των κατοικιδίων Pet Monitor καθώς και ό,τι νεότερο έχει να επιδείξει η ασύρματη τεχνολογία.

Αναλυτικότερα, οι επισκέπτες του περιπτέρου της D-Link στην IFA 2015 θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα οικιακού αυτοματισμού mydlink Home, με τα οποία η εταιρία έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα εκτεταμένο οικοσύστημα αποτελούμενο από 12 «έξυπνες» συσκευές, που συνεργάζονται μεταξύ τους, αναβαθμίζοντας άμεσα το σπίτι σε ένα Smart Home. Το ενδιαφέρον αναμένεται επίσης να κερδίσει και η πρώτη επίσημη παρουσίαση της EyeOn Pet Monitor, μίας κάμερας που θα λατρέψουν οι ιδιοκτήτες ζώων που λείπουν συχνά από το σπίτι, καθώς είναι σχεδιασμένη ειδικά για την παρακολούθηση των τετράποδων τους φίλων. Και καθώς η εταιρία παραμένει πιστή στην στρατηγική της δέσμευση για κατασκευή λύσεων που προσφέρουν σύνδεση από παντού, δεν θα μπορούσε να μην αφιερώσει ένα τμήμα της παρουσίας της στην έκθεση στα router ασύρματης τεχνολογίας, αποκαλύπτοντας λύσεις νέας γενιάς προϊόντων ειδικά για το σύγχρονο σπίτι.

Σχετικά με τη DLink
H D-Link αποτελεί έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές δικτυακών προϊόντων παγκοσμίως προσφέροντας λύσεις για καταναλωτές, επιχειρήσεις και Telcos. Έχει βραβευτεί επανειλημμένως για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την καινοτομία των προϊόντων της. Διαθέτει λύσεις για κάθε ανάγκη δικτύωσης switching, wireless, broadband, storage, IP surveillance με έμφαση στη διαχείριση τους μέσω Cloud. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε www.dlink.com/gr, ή συνδεθείτε με την D-Link στο Facebook (www.facebook.com/dlink) και στο Twitter (www.twitter.com/dlink) ή στο blog της D-Link (http://blog.dlink.com/).

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.