Toshiba Satellite Click 10: Η εντυπωσιακή υβριδική συσκευή

0

Η Toshiba παρουσίασε στην IFA 2015 τον Satellite Click 10 μια υβριδική συσκευή που επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν τα πλεονεκτήματα ενός φορητού υπολογιστή και τη λειτουργικότητα ενός tablet με ένα κλικ. Ο Satellite Click 10 μεταμορφώνεται εύκολα από αποτελεσματικός φορητός υπολογιστής με πληκτρολόγιο πλήρου μεγέθους, σε πρωτοποριακό tablet τέλειο για να μοιράζεστε περιεχόμενο. Ιδανικός για όσους θέλουν μία δεύτερη συσκευή για τα ταξίδια τους ή για μαθητές που θέλουν να κρατούν σημειώσεις στην τάξη, ο Satellite Click 10 είναι ιδανικός για ψυχαγωγική και παραγωγική χρήση.

Ποιότητα και ανάλυση για εντυπωσιακή οπτική εμπειρία

Ο Satellite Click 10 διαθέτει 10.1” WUXGA οθόνη που προσφέρει καλύτερη ανάλυση από Full HD 1920 x 1200, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν ρεαλιστική φωτεινότητα και εντυπωσιακή ανάλυση,η οποία ζωνταντεύει κάθε λεπτομέρεια της ψυχαγωγίας τους. Η τεχνολογία Wide angle έχει ενσωματωθεί στην οθόνη για να ενισχύσει την αναπαραγωγή του χρώματος και να προσφέρει γωνία θέασης 178°. Με υψηλά επίπεδα φωτεινότητας, ο Satellite Click 10 ενδείκνυται για χρήση και σε εξωτερικούς χώρους. 

Σχεδιασμένος για mobile lifestyle

Με εντυπωσιακή διάρκεια μπαταρίας έως 15 ώρες, οι χρήστες είναι ελεύθεροι να εργαστούν και να παίξουν για σχεδόν δύο εργάσιμες μέρες χωρίς φόρτιση. Το έξυπνο σύστημα φόρτισης διασφαλίζει ότι το tablet φορτίζει πάντα πρώτο και αποφορτίζεται μετά το πληκτρολόγιο για να διασφαλιστεί η μέγιστη χρήση του όταν αποσπάται. 

Ο Satellite Click 10 ζυγίζει μόλις 1.1kg ως φορητός υπολογιστής και 552g ως tablet, διαστάσεις που ενισχύουν τη λειτουργικότητά του. Με πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους σε κομψό Satin Gold σώμα, οι χρήστες μπορούν να πληκτρολογούν με άνεση στο σπίτι ή εν κινήσει. 

Χάρις τη νέα γενιά επεξεργαστών Intel Atom και έως 4GB ενσωματωμένης RAM, ο Satellite Click 10 προσφέρει άριστες επιδόσεις για μία τόσο φορητή συσκευή με browsing που ανταποκρίνεται και αποτελεσματικό multi-tasking. Έως 64GB eMMC χωρητικότητας παρέχουν άφθονο χώρο για μουσική, φωτογραφίες και εργαλεία δουλειάς, που μπορεί να διευρυνθεί κι άλλο μέσω microSDTM card slot στο tablet με μέγιστη χωρητικότητα έως 128GB. 

Βελτιστοποιημένος για χρήση Windows 10 

Ενισχυμένος με τις πιο εξελιγμένες λειτουργίες και ενωσματωμένα τα Windows 10, ο Satellite Click 10 διαθέτει πλήκτρο γρήγορης πρόσβασης σε Cortana, την ψηφιακή βοηθό που ενεργοποιείται με τη φωνή. 

Σε συνδυασμό με τα διπλά μικρόφωνα, οι οδηγίες του χρήστη ακούγονται καθαρά ακόμη και σε θορυβώδη περιβάλλοντα. Έχοντας τελειοποιηθεί για χρήση σε 2-in-1 συσκευές όπως ο Satellite Click 10, η λειτουργία Continuum επιτρέπει στους χρήστες να αλλάξουν από φορητό υπολογιστή σε tablet, προσαρμόζοντας και βελτιώνοντας περιεχόμενο και εφαρμογές ανεξάρτητα από τον τρόπο χρήσης της συσκευής. 

Λειτουργίες για ενισχυμένη χρηστικότητα

Ο Satellite Click 10 περιλαμβάνει πλαϊνά στερεοφωνικά ηχεία με Dolby Digital Plus προσφέροντας κρυστάλλινη ποιότητα ήχου σε κάθε περιβάλλον. 

Το προεγκατεστημένο λογισμικό Toshiba TruRecorder αναλύει τις διαφορετικές φωνές όταν ηχογραφείτε συζητήσεις – αναγνωρίζοντας αυτόματα τον ομιλητή – και επιτρέποντας αναπαραγωγή σε άλλες συσκευές. Η εφαρμογή TruCapture επιτρέπει στους χρήστες να βγάλουν φωτογραφίες σημειώσεων σε λευκό πίνακα, και να τις μετατρέψουν αυτομάτως σε έγγραφο Word χωρίς πληκτρολόγηση. Επιπλέον, οι λέξεις που είναι εκτυπωμένες σε φωτογραφίες μέσω TruCapture μπορούν να αναζητηθούν και να μεταφερθούν σε άλλες εφαρμογές χάρις τη λειτουργία αναγνώρισης χαρακτήρων. 

Ο Satellite Click 10 υποστηρίζει ασύρματη οθόνη που επιτρέπει σε ταινίες, φωτογραφίες και παρουσιάσεις να μεταφερθούν ασύρματα από τη συσκευή σε συμβατή τηλεόραση.  Η σύνδεση με εξωτερικές συσκευές και η πρόσβαση σε περιφερειακό περιεχόμενο είναι εξίσου εύκολη, με δύο πλήρους μεγέθους θύρες USB 2.0 στο keyboard dock και micro-USB, microSD card slot με θύρα Micro-HDMI στο tablet για να μεγιστοποιηθεί η χρήση ανεξαρτήτως τρόπου.   

Ο Toshiba Satellite Click 10 θα είναι διαθέσιμος στην Ευρώπη το τέταρτο τρίμηνο του 2015 .

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.