Γιατί πρέπει κάθε μέρα να στρώνετε το κρεβάτι σας

0

Εντάξει, το καταλάβαμε. Είναι δύσκολο να σηκωθούμε κάθε πρωί από το κρεβάτι μας αφήνοντας το απαλό και ζεστό πάπλωμα μας. Αλλά αν αφιερώσουμε πέντε λεπτά το πρωί για να στρώσουμε το κρεβάτι μας η ανταμοιβή είναι μεγαλύτερη από ότι η προσπάθεια που απαιτείται.

 

1. Βοηθά να κρατήσεις το δωμάτιο καθαρό. Με αυτό τον τρόπο δεν θα καλύψει τα σεντόνια σας η σκόνη και επιπλέον αν έχουμε κάποιο κατοικίδιο δεν θα λερωθεί το κρεβάτι στο ελάχιστο. Έτσι μπορούμε να κοιμηθούμε εύκολα και άνετα για άλλη μια φορά.

2. Ξεκινάει πιο όμορφα η μέρα. Μόλις το κρεβάτι είναι στρωμένο νιώθουμε ότι η μέρα μας μόλις έχει ξεκινήσει και ήδη έχουμε σβήσει ένα «to do» από τη μέρα μας που μόλις ξεκίνησε.

3. Τα λευκά είδη και τα μαξιλάρια διατηρούν το σχήμα τους. Ναι, και όμως είναι ένας τρόπος να φαίνονται τα σεντόνια καθαρά αλλά και να παραμένουν καινούρια.

 

4. Κοιμόμαστε καλύτερα. Σύμφωνα με έρευνες που πραγματοποιήθηκαν όσοι έστρωναν το κρεβάτι τους έκαναν πιο όμορφο ύπνο από εκείνους που το άφηναν ξέστρωτο κάθε μέρα.

Τα σεντόνια ακουμπούν το δέρμα μας και έτσι θα πρέπει να είναι απαλά όταν αγκαλιάζουν το σώμα μας. Γι’αυτό και υπάρχουν σεντόνια σε πολλές υφές για να διαλέξουμε αυτή που μας ταιριάζει. Σατέν, βαμβακερά, σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Αν ακόμα δεν έχεις πειστεί για το πόσο σημαντικό είναι να στρώνεις το κρεβάτι σου στα IKEA θα βρεις όλους τους λόγους για να τα αγαπήσεις.

2

Τα λευκά είδη με σατέν ύφανση από βαμβάκι είναι πολύ απαλά και ευχάριστα στον ύπνο και διαθέτουν μία γυαλάδα που ομορφαίνει το κρεβάτι σας.
Το χτενισμένο βαμβάκι δίνει στα λευκά είδη μια λεία και ομοιόμορφη επιφάνεια, και αφήνει μια απαλή αίσθηση στο δέρμα σας.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.