Μπες στην αρκούδα σου για έναν υπέροχο ύπνο

0

Θέλεις έναν ευχάριστο και ξεκούραστο ύπνο αλλά κάτι το φως, κάτι οι φωνές, κάτι το κατοικίδιο σου δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς. Η Ιαπωνέζα καλλιτέχνης, Eiko Ishizawa είχε μια καταπληκτική ιδέα δημιουργώντας έναν έξυπνο υπνόσακο όπου θα μπορείς να αποκλείσεις το γύρω περιβάλλον και να απομονωθείς όπως ακριβώς μια αρκούδα σε χειμερία νάρκη.

11

Η έμπνευση της ήταν φυσικά ο Μπρούνο, η “προβληματισμένη αρκούδα” που αναστάτωσε τις Αρχές καθώς περιπλανιόταν από τις Ιταλικές Άλπεις μέχρι τη Βαυαρία.

22

Αν δεν θέλεις να διακόπτουν τον ύπνο σου και σε εκνευρίζει αυτό τότε ο υπνόσακος- αρκούδα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι καθώς εκτός από αυτό είναι επίσης άνετος και ζεστός. Όλα αυτά φυσικά θα γίνουν δικά σου μόλις καταβάλλεις το αντίτιμο των 2.350 δολαρίων.

33

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι κανένας δεν πρόκειται να αναστατώσει τον ύπνο σου από εδώ και πέρα. Το θέμα είναι ότι φυσικά μπορείς να τρομοκρατήσεις τους γύρω σου αν δουν μια αρκούδα να κοιμάται «ροχαλίζοντας» πάνω στο κρεβάτι όπου κάποτε κοιμόσουν εσύ.

44

 

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.