Η ασύρματη ηλεκτρική σκούπα της LG που… σε ακολουθά!

0

Η LG φαίνεται πως ρίχνει ιδιαίτερο βάρος και στις ηλεκτρικές σκούπες, ώστε να βρεί τη συνταγή της επιτυχίας. Εκτός από τη Hom-Bot Turbo+, παρουσίασε ακόμη ένα μοντέλο, το οποίο θα αρχίσει να πωλείται μέσα στο 2016, αρχικά στην Αμερική και έπειτα στον υπόλοιπο κόσμο.

Η LG CordZero ηλεκτρική σκούπα θυμίζει εμφανισιακά ένα τυπικό μοντέλο, αλλά πρώτον, δεν έχει καλώδια και δεύτερον, σε… ακολουθάει όπου κι αν πας! Λειτουργεί προφανώς με μπαταρία (Li-Ion) διάρκειας 40 λεπτών χρήσης, διαθέτει ένα 80V PowerPack μοτέρ και 200Watts ισχύος για να απορροφά ό,τι βρεί στο διάβα της.

lg cordzero (1) (Large)

Το δυνατό «χαρτί» της είναι η δυνατότητα να «βλέπει» το χρήστη και να τον ακολουθεί αυτόματα όταν αυτός κινείται, διατηρώντας μια συγκεκριμένη απόσταση από εκείνον! Έτσι, όχι μόνο δεν έχετε να τραβάτε μαζί σας καλώδια ρεύματος, να ανησυχείτε μήπως τα πατήσετε και μπλεχτείτε ή μήπως απομακρυνθείτε πολύ από την πρίζα, αλλά δε χρειάζεται καν να τραβάτε τη σκούπα κοντά σας κάθε φορά που προχωράτε! Η έξυπνη σκούπα της LG μπορεί ακόμη και να στρίβει, ώστε να ακολουθεί σε κάθε βήμα σας.

Σιγά-σιγά η τεχνολογία των έξυπνων οικιακών συσκευών αγγίζει ανώτερα επίπεδα και δεν αργεί ο καιρός που η καθημερινότητά μας θα είναι πολύ ευκολότερη και πιό άνετη χάρη σε αυτές…

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.