Το λευκό στο σαλόνι σας

0

Υπάρχουν πολλοί και όμορφοι τρόποι για να εντάξετε το λευκό χρώμα στο σαλόνι σας. Δεν υπάρχει καλύτερο χρώμα για να διακοσμήσετε το σαλόνι σας με τις υπέροχες αποχρώσεις του λευκού καθώς υπάρχει πληθώρα επιλογών, ακόμα και το ανοιχτό γκρι ή μια κρεμ απόχρωση μπορεί να δημιουργήσει ένα όμορφο σκηνικό που προσφέρεται για πολλά και διαφορετικά στυλ.

1

Για μια ρομαντική ατμόσφαιρα, μπορείτε να διακοσμήσετε τους τοίχους σας με μια λευκή ταπετσαρία με ένα κλασσικό σχεδιασμό και στη συνέχεια να προσθέσετε κουρτίνες στα παράθυρα για να επιτρέψετε στο απαλό φως να φιλτράρεται καθώς μπαίνει στο δωμάτιο.

2

Επιλέξτε λινά υφάσματα για τους καναπέδες ενώ θα ήταν σοφό να αγοράσετε καναπέδες και πολυθρόνες με αφαιρούμενα καλύμματα όπου μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν για να καθαριστούν.

3

Προσθέστε μια ζωγραφισμένη συρταριέρα ως έναν κομψό τρόπο αποθήκευσης των καθημερινών σας αντικειμένων. Επιπλέον ένας λευκός πολυέλαιος θα δώσει μια θηλυκή αίσθηση στο χώρο.

4

Το λευκό είναι ένα αρκετά πρακτικό χρώμα για όλες τις εποχές. Είναι το κλειδί για ένα χειμωνιάτικο στυλ αφού με τις ουδέτερες αποχρώσεις του μπορεί να δώσει την ανάλογη ζεστασιά στον χώρο ενώ το καλοκαίρι χρησιμοποιώντας λίγο χρώμα το μετατρέπει αμέσως σε ένα πιο παιχνιδιάρικο στυλ.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.