Οι έξι χρήσεις της οδοντόκρεμας που δεν ήξερες

0

Η οδοντόκρεμα χρησιμοποιείται κυρίως για λεύκανση και καθαρισμό των δοντιών μας. Παρόλα αυτά ο καθαρισμός επεκτείνεται πολύ περισσότερο από ότι φανταζόσουν. Ναι, και όμως δεν χρησιμοποιείται μόνο για τα δόντια μας καθώς η ευελιξία της είναι εκπληκτική.

Καθαρίστε τα πλήκτρα του πιάνου σας. Χρησιμοποιείστε λίγη οδοντόκρεμα και μια οδοντόβουρτσα και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα υγρό πανί.

Γυαλίστε ένα δαχτυλίδι. Χρησιμοποιώντας λίγη οδοντόκρεμα και μια παλιά οδοντόβουρτσα το παλιό διαμαντένιο δαχτυλίδι σας παίρνει λάμψη ξανά. Αφού πρώτα το σκουπίσετε με ένα υγρό πανί.

Μπιμπερό που μυρίζουν. Για να αφαιρέσετε τη μυρωδιά των γαλακτοκομικών προϊόντων στο άψε σβήσε. Βάλτε την οδοντόβουρτσα στη συνέχεια στο μπουκάλι και τρίψτε καλά. Απλώς στο τέλος βεβαιωθείτε ότι έχετε ξεπλύνει με άφθονο νερό.

Θολωμένοι καθρέπτες; Όχι πια. Φυσικά αφού χρησιμοποιώντας την οδοντόκρεμα στον καθρέπτη πριν ξεκινήσετε το ντους ο καθρέπτης σας δεν θα θολώσει και έτσι θα μπορείτε να ξυριστείτε αμέσως μετά το μπάνιο.

Αστραφτερή κουζίνα και μπάνιο. Ότι κάνουν τα εμπορικά καθαριστικά μπορεί να κάνει και η οδοντόκρεμα σας αφού θα γυαλίσετε έπειτα την επιφάνεια με ένα μαλακό στεγνό πανί.

Αφαιρέστε τις μπογιές των παιδιών από τους τοίχους. Αν στα παιδιά σας αρέσει να δημιουργούν στον τοίχο σας τότε πάρτε ένα σωληνάριο οδοντόκρεμας και τρίψτε την επιφάνεια με μια οδοντόκρεμα. Ξεπλύνετε τον τοίχο με νερό.

 

 

 

 

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.