Οι πέντε χρήσεις του μαυροπίνακα

0

Είναι ανέξοδο να το αγοράσετε αλλά ακόμα και αν δεν θέλετε μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας μαυροπίνακα με υλικά που έχετε στο σπίτι σας. Ότι από τα δύο και αν επιλέξετε το παν είναι να σας ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Η χρήση του δεν είναι μόνο διακοσμητικής μορφής αλλά πραγματικά μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο χρήσιμο.

Εδώ είναι μερικές ιδέες που σίγουρα θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τη ζωή σας με έναν μαυροπίνακα.

1. Ετικέτες σε όλα. Μπορείτε να γράψετε σε ποιο δοχείο είναι το τσάι, ο καφές και η ζάχαρη. Μπορείτε να οργανώσετε τα μπαχαρικά σας και αν κάνετε λάθος ή τελειώσει το συγκεκριμένο τότε μπορείτε να το σβήσετε και να το ξεκινήσετε πάλι από την αρχή.

36pcs_Chalkboard_Blackboard_Chalk_Board_Stickers_Craft_Kitchen_Jar_Labels_7__32043.1420966656.386.513

2. Οργάνωση και στο γραφείο. Αν το γραφείο σου βρίσκεται στο σπίτι σου τότε σίγουρα χρειάζεται μια κομψή αναβάθμιση. Μπορείς να αρχειοθετήσεις το χώρο σου και τώρα είναι η στιγμή για να το κάνεις πραγματικά μοναδικό. Επιπλέον μπορείς να έχεις αρκετό χώρο για να γράψεις τις σημειώσεις σου και να μη τις ξεχάσεις ή τις χάσεις αν χρησιμοποιείς κάποιο χαρτάκι.

52aedcec14beceaba7b80e49c057b569886e49eb_m

3. Ο χρόνος και ο χώρος. Έχεις σκεφτεί πως θα μπορούσες με αυτό τον τρόπο να οργανώσεις όλη την οικογένεια. Φτιάξε ένα ημερολόγιο πάνω στον μαυροπίνακα με το τι δουλειές έχει ο καθένας για παράδειγμα ή πότε έχουν τα παιδιά κάποιο διαγώνισμα. Η ιδέα σίγουρα θα τους εντυπωσιάσει. Φυσικά να ξέρεις ότι για το συγκεκριμένο diy θα χρειαστείς έναν ολόκληρο τοίχο.

Chalkboard-calendar-decal1

4. Τι θα φάμε σήμερα μαμά; Χρησιμοποιώντας έναν τοίχο στη κουζίνα σας μπορείτε να ενημερώσετε όλη την οικογένεια για το φαγητό της σημερινής ημέρας αλλά είναι επίσης ιδανικό για οικογενειακές συγκεντρώσεις όχι μόνο ως διακοσμητικό στοιχείο αλλά για να ξέρουν τι περιέχει το menu.

chalkboard3

5. Το σκονάκι. Πόσες φορές βλέπεις συνταγές στο ίντερνετ και μπερδεύεσαι με τις ποσότητες των υλικών. Χρησιμοποιώντας τον μαυροπίνακα στο εσωτερικό ενός ντουλαπιού ξέρεις πλέον τη ποσότητα που θα χρησιμοποιήσεις ώστε το αποτέλεσμα να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους.

chalkboard4

Και επειδή κάθε αρχή και δύσκολη, η Scan It στη κάνει εύκολη αφού ότι σου περιγράψαμε μπορείς να τα βρεις εδώ. Τέλειο;

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.