Η έξυπνη λάμπα που θα κοστίζει κάτω από 20 ευρώ!

0
Εμφάνιση 1 από 2

Παραδεχθείτε το, όλοι θέλετε μια (ή πολλές…) έξυπνη λάμπα για το σαλόνι και τα δωμάτιά σας. Εκτός από κάτι πολύ cool, έχει και πρακτικό σκοπό, καθώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια αλλά και έχετε καλύτερο φωτισμό του χώρου σας, ανάλογα με την περίσταση…και φυσικά να την ελέγχετε από το smartphone σας!

Δείτε το video review της έξυπνης λάμπας Philips Hue εδώ!

philips-hue-review-5 wide

Το πρόβλημα είναι πως αυτές οι λάμπες συχνά είναι κάπως πιό ακριβές απ’ότι θα θέλαμε και έτσι περιοριζόμαστε σε μια μόνο, ενώ θέλουμε… λάμπες για όλο το σπίτι μας. Τώρα, όμως, έρχεται μια νέα εταιρεία να δώσει λύση με μια φθηνή, έξυπνη λάμπα!

qube smart bulb (2)

Γνωρίστε την Qube, μια νέα startup που υπόσχεται σύντομα να δώσει στην αγορά μια έξυπνη λάμπα Wi-Fi σε τιμή μόλις 19 δολλάρια! Η Qube λάμπα θα έχει φωτεινότητα έως 1000 lumens με κατανάλωση μόλις 11,5 Watts, ξεπερνώντας τον υπάρχοντα ανταγωνισμό στον τομέα απόδοση/κατανάλωση. Επίσης θα αποδίδει χρώματα με εύρος θερμοκρασίας 2500-9000K, φθάνοντας από το έντονο «ζεστό» κίτρινο μέχρι το πολύ «ψυχρό» λευκό, προς το γαλάζιο, και θα συνδέεται μέσω Wi-Fi (2,4GHz) και Bluetooth 4.1. Αλλά τα πλεονεκτήματά της δε σταματούν εκεί!

Εμφάνιση 1 από 2
Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.