Το Popcorn Time επέστρεψε για δωρεάν σειρές και ταινίες!

0

Το Popcorn Time «επιστρέφει» με το λανσάρισμα του νέου Popcorn Time Online, της «web» έκδοσής του που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν stream όλες τις ταινίες και τα τηλεοπτικά shows που προσφέρει κατευθείαν στον browser τους!

Για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να κατεβάσετε ένα plugin που λέγεται Torrents Time. Έως τώρα αν θέλατε να κάνετε stream οτιδήποτε από το Popcorn Time θα έπρεπε να έχετε εγκαταστήσει το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας, αλλά τώρα μπορείτε να το κάνετε μόνο μέσω του browser σας (π.χ. Chrome).

popcorn time online 2

Να διευκρινίσουμε ότι το Torrents Time είναι ένα plugin διαθέσιμο για χρήστες που έχουν εγκατεστημένα στον υπολογιστή τους Windows 7 ή νεότερα, Mac OSX 10.7 ή νεότερο και απομακρύνει την ανάγκη χρήσης ξεχωριστού BitTorrent client.

Ναι, ακούγεται πολύ δελεαστικό για να είναι αληθινό, αλλά είναι! Ωστόσο, πριν βιαστείτε να κατεβάσετε το plugin, θα προτείναμε να αφήσετε να περάσουν μερικές μέρες και γενικά να είστε επιφυλακτικοί με οτιδήποτε απαιτεί να κατεβάσετε plugins για τον browser σας. Οι online απειλές είναι πολλές και μη ξεχνάτε πως στον ίδιο browser συχνά πληκτρολογείτε τους κωδικούς σας, ακόμη και τραπεζών, οπότε δεν είναι καλό να τον «φορτώνετε» με άγνωστες εφαρμογές και πρόσθετα. Το Popcorn Time είναι γνωστό από παλιά και σχετικά αξιόπιστο, αλλά προσοχή…

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.