Η Haier δημιούργησε ένα πλυντήριο που είναι και στεγνωτήριο!

0

Αν και η CES 2016 τελείωσε, ο όγκος των νέων συσκευών ήταν τόσο μεγάλος που θα θέλαμε πολλές μέρες για να αναφερθούμε στα περισσότερα από αυτά (για όλα, θα θέλαμε… μήνες)! Παράδειγμα, το νέο πλυντήριο της Haier που είναι ταυτόχρονα και στεγνωτήριο!

Haier HLC17000AXW

Έρχεται με την κωδική ονομασία Haier HLC17000AXW και είναι ήδη διαθέσιμο σε κάποιες χώρες του κόσμου, ελπίζουμε σύντομα και στην Ευρώπη. Έχει τις διαστάσεις ένος τυπικού, μεγάλου πλυντηρίου εμπρόσθιας φόρτωσης, αλλά είναι ουσιαστικά ένας συνδυασμός πλυντηρίου και στεγνωτηρίου! Οι μηχανικοί της Haier επέλεξαν να μην τοποθετήσουν ένα σύστημα με εξαερισμό, κάτι που ίσως να αυξάνει την υγρασία στο εσωτερικό του, αλλά βοηθά στο να παραμείνει μικρό σε διαστάσεις, που φυσικά είναι και το ζητούμενο.

Έτσι, το μοντέλο της Haier πλένει και στεγνώνει με την ίδια ευκολία, αλλά χρειάζεται το χώρο ενός πλυντηρίου μόνο, ιδανικό για μπάνια λίγων τετραγωνικών μέτρων. Και συν τοίς άλλοις, διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό για να καλύψει και τις αισθητικές απαιτήσεις του χρήστη. Πως σας φαίνεται;

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.