Η Huawei και η JVC τώρα στα καταστήματα Κωτσόβολος!

0

Το δίκτυο καταστημάτων Κωτσόβολος προσφέρει περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας, διασκέδασης και συνδεσιμότητας στους καταναλωτές μέσω των νέων δυναμικών συνεργασιών με τις κορυφαίες εταιρείες JVC και Huawei.

Μέσω της συνεργασίας με τη μεγάλη εταιρεία ηλεκτρονικών JVC, η Κωτσόβολος διαθέτει πλέον μία πλήρη γκάμα LED τηλεοράσεων, όλων των ιντσών, ακόμα και σε ανάλυση εικόνας Ultra High Definition, τόσο στα καταστήματα ανά την Ελλάδα, όσο και στο online κατάστημα www.kotsovolos.gr.  Η JVC, μία εταιρεία με ιστορία και παράδοση ετών στον τομέα της οικιακής ψυχαγωγίας, έρχεται να προσθέσει στη γκάμα προϊόντων της Κωτσόβολος εξαιρετικές νέες τηλεοράσεις υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστική τιμή, που στοχεύουν να κερδίσουν ξανά τις προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών. Τα νέα μοντέλα JVC προσφέρουν μεγάλη ευκρίνεια και καθαρότητα στην εικόνα, βέλτιστη απόδοση των χρωμάτων και συμβατότητα με δίκτυα και εξωτερικές πηγές περιεχομένου, αλλά και κομψό σχεδιασμό που εντάσσεται απρόσκοπτα σε κάθε σύγχρονο σπίτι.

JVC TV 65 inches

Επιπλέον, μία νέα συνεργασία με τη Huawei φέρνει στην Κωτσόβολος όλα τα νεότερα smartphones της εταιρείας, διευρύνοντας τις επιλογές των καταναλωτών κάθε κατηγορίας που αναζητούν το ιδανικό κινητό για τις καθημερινές τους multimedia ανάγκες. Τα smartphones της Huawei διακρίνονται για την ευχρηστία, το εύρος της ισχύος και των δυνατοτήτων τους και τον σύγχρονο και κομψό σχεδιασμό τους. Όλα τα νεότερα μοντέλα της Huawei διατίθενται πλέον στα καταστήματα Κωτσόβολος, ενώ σίγουρα θα ξεχωρίσει το εξαιρετικό μοντέλο Huawei P8 Lite που έρχεται στην ιδιαίτερα προσιτή τιμή των €199!

Huawei P8 Lite White (Large)

Τέλος, το αξεπέραστο πακέτο after-sales υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών της Κωτσόβολος δίνει σε κάθε προϊόν της εταιρείας προστιθέμενη αξία.

Η Κωτσόβολος συνεχίζει δυναμικά και αυτό το χειμώνα να προσφέρει καινοτομία και τεχνολογία αιχμής, καλύπτοντας απόλυτα τις ανάγκες του κάθε καταναλωτή!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.