Οι κούπες που θα λατρέψουν οι gamers

0

Είσαι λάτρης του καφέ και θέλεις να ξεκινάς τη μέρα σου με μια τεράστια κούπα καφέ; Πώς θα σου φαινόταν αν η κούπα σου είχε πάνω και το αγαπημένο σου παιχνίδι; Ναι, απευθύνομαι σε εσένα που είσαι φανατικός gamer και δεν μπορείς να αντέξεις λεπτό χωρίς να σκεφτείς το αγαπημένο σου παιχνίδι. Πρωτότυπες και αστείες κούπες όπου θα σε εντυπωσιάσουν. Κούπες που αλλάζουν σχέδιο σύμφωνα με το πόσο ζεστό είναι το ρόφημα σου σε περιμένουν παρακάτω και σίγουρα θα πεις: «Θέλω να την αγοράσω τώρα!»

Έτοιμος για να ξεκινήσεις το παιχνίδι από την αρχή;

1

Και ποιος δεν αγάπησε τον Super Mario και τους σωλήνες του;

2

 

Ναι, καλά κατάλαβες η καρδιά γεμίζει όσο γεμίζει η κούπα ζεστό καφέ

5

Είσαι έτοιμος για άλλο ένα παιχνίδι Zelda;

 

 

 

6

 

Και επειδή κούπα χωρίς καφέ και πρωινό δεν γίνεται βρήκαμε για εσένα μια σειρά ανάλογη των προσδοκιών σου όπου αλλάζει χρώμα.Μερικές φορές τα απλά πράγματα είναι που κάνουν τη διαφορά στο πρωινό όπως το να ετοιμαστεί το ψωμί σας πιο γρήγορα και να απολαύσετε το αγαπημένο σας ρόφημα (τσάι ή καφές) στην σωστή θερμοκρασία.Η νέα σειρά Illumina Breakfast της Russell Hobbs , η οποία χρησιμοποιεί την τεχνολογία Colour Control απλοποιεί την πρωινή διαδικασία.

 

Βραστήρας Illumina 20160

Βραστήρας Illumina 20160

Ο βραστήρας Illumina 20160 σας βοηθά να φτιάξετε το ιδανικό ζεστό ρόφημα ενεργοποιώντας κάθε φορά διαφορετικό χρώμα ανάλογα με την θερμοκρασία που επιλέγετε. O φωτεινός δακτύλιος αλλάζει πάλι χρώμα καθώς το νερό δροσίζει παρέχοντάς σας την δυνατότητα να φτιάξετε μία ποικιλία ροφημάτων.

 

Φρυγανιέρα Illumina 20170

Φρυγανιέρα Illumina 20170

Η φρυγανιέρα Illumina σας βοηθά να φτιάξετε το πρωινό σας σε ελάχιστο χρόνο καθώς είναι έως και 55% πιο γρήγορη από ότι άλλες φρυγανιέρες. Διαθέτει ένα μοναδικό δείκτη που σας ενημερώνει για το στάδιο που βρίσκεται η διαδικασία ψησίματος έτσι ώστε να γνωρίζετε πόσο διάστημα έχετε ακόμη μέχρι να ετοιμαστεί το ψωμί σας.

Καφετιέρα Illumina 20180

1

 Η καφετιέρα Illumina 20180 σας επιτρέπει να γνωρίζετε την ιδανική στιγμή για πιείτε τον καφέ σας. Είτε σας αρέσει ο καφές σας δυνατός είτε ελαφρύς, μπορείτε να δείτε πότε είναι έτοιμος κοιτάζοντας απλά τον φωτεινό δακτύλιο. Διαθέτοντας τον μοναδικό φωτιζόμενο δείκτη γεύσης, η καφετιέρα Illumina σας υποδεικνύει  πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να απολαύστε τον καφέ σας καθώς αλλάζει χρώμα ανάλογα με τον χρόνο διατήρησης της ποιότητας του καφέ στην κανάτα.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.