Οι νέες τεχνολογίες hair stying που θα λατρέψουν τα μαλλιά σου

1

Παλαιότερα, όποτε πηγαίναμε με θαμπά, κουρασμένα και με κατεστραμμένες άκρες μαλλιά, η γνωμάτευση του κομμωτή ήταν πάντα η ίδια: φταίει η συχνή χρήση του σεσουάρ και του ισιωτικού.

Και κάπως έτσι ξεκινούσε ο φαύλος κύκλος των μαλλιών: φθορά, κούρεμα για αναζωογόνηση, χρήση συσκευών hair styling και ξανά κούρεμα, και κάθε φορά πιο έντονη ατονία και έλλειψη λάμψης στα μαλλιά.

Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια έχει γίνει σημαντική πρόοδος στο σχεδιασμό των συσκευών hair styling και πλέον, χάρη στις νέες τεχνολογίες που υιοθετούν, η χρήση του σεσουάρ και του ισιωτικού δεν προκαλεί την ίδια φθορά στα μαλλιά μας.

Δύο τέτοιες συσκευές εντοπίσαμε στη συλλογή προϊόντων της Philips:

Philips ThermoProtect Ionic Σεσουάρ με λειτουργία ThermoProtect για γρήγορο στέγνωμα σε σταθερή ήπια θερμοκρασία.

Το στέγνωμα σε σταθερή ήπια θερμοκρασία συμβάλλει στην υγεία της τρίχας ενώ παράλληλα η ρύθμιση θερμοκρασίας ThermoProtect προστατεύει την τρίχα από τη φθορά της θερμότητας και σύστημα ιονισμού, Ionic Care που διαθέτει, διατηρεί τα μαλλιά λαμπερά δίχως να τα φριζάρει.

Το συγκεκριμένο σεσουάρ μεγιστοποιεί τον όγκο και ενισχύει τις μπούκλες ενώ κάνει απαλό μασάζ στο κεφάλι, ενισχύοντας την κυκλοφορία του αίματος στην κεφαλή που έχει ως συνέπεια την αναζωογόνηση της τρίχας. σεσουάρ Philips

 

Iσιωτικό ProCare με πλάκες κερατίνης της Philips.

To ProCare χάρη στην προηγμένη τεχνολογία με κερατίνη, αναδεικνύει και προστατεύει τη φυσική λάμψη των μαλλιών, ενώ τα φορμάρει. Το ισιωτικό διαθέτει επαγγελματική, υψηλή θερμοκρασία 230°C για τέλεια αποτελέσματα κομμωτηρίου, ενώ παράλληλα οι πλάκες διαθέτουν προστατευτική κεραμική επίστρωση με κερατίνη, ενώ με το ProCare μειώνετε το χρόνο του ισιώματος αφού η συσκευή ζεσταίνεται μέσα σε 30 δευτερόλεπτα.ισιωτικό Philips

Καλά νέα για την υγεία των μαλλιών και το styling τους!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.