Ιδέες για τους κρίκους της κουρτίνας του μπάνιου

0

Θέλετε να οργανώσετε τον χώρο σας και το πρόβλημα σας παραμένει άλυτο; Και όμως ένας εύκολος τρόπος για να γλιτώσεις από την ακαταστασία είναι οι κρίκοι τις κουρτίνας του μπάνιου και έχουμε πολλές λύσεις για αυτό.

Συλλογή από κασκόλ. Πέρασε τους κρίκους σε μια κρεμάστρα και στη συνέχεια μπορείς να τοποθετήσεις τα κασκόλ ή τα μαντίλια σου. Τώρα το πρόβλημα με την ακαταστασία στα συρτάρια λύθηκε αμέσως.

Ζώνες σε τάξη. Τελειοποίησε το στυλ σου περνώντας τους κρίκους πάνω στη ράβδο της ντουλάπας όπου μέσα θα τοποθετήσεις τις ζώνες. Έτσι μπορείς να διαλέξεις άμεσα ζώνη.

Τσάντες στον αέρα. Οι τσάντες απαγορεύεται λέει να είναι κάτω γιατί έτσι φεύγουν τα λεφτά. Για αυτό τον λόγο χρησιμοποίησε τους κρίκους για να τις κρεμάσεις και έτσι τα λεφτά δεν θα φύγουν ποτέ ξανά.

Τα χαμένα λαστιχάκια. Τώρα τα λαστιχάκια δεν θα χαθούν ποτέ καθώς θα τα περάσεις μέσα από τον κρίκο και στη συνέχεια μπορείς να τοποθετήσεις στο πίσω μέρος της πόρτας. Έτσι λοιπόν όταν ψάχνεις ξέρεις που θα τα βρεις.

Τα καπέλα έχουν τη τιμητική τους. Όταν ψάχνεις μετά μανίας το καλοκαίρι τα καπέλα σου ποτέ δεν περίμενες ότι αυτή η λύση θα σε σώσει. Ακολουθώντας την ίδια διαδικασία με την κρεμάστρα έχεις περισσότερο χώρο στη ντουλάπα σου.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.