Οι ομορφότερες ιδέες για την είσοδο του σπιτιού

0

Δεν χρειάζεσαι αρκετό χώρο για να εντυπωσιάσεις τους επισκέπτες σου από το χολ κιόλας. Μπορεί οι μακρόστενοι διάδρομοι να είναι όνειρο για πολλούς αλλά όσοι δεν μπορούν να το αποκτήσουν γνωρίζουν καλά πως ανοίγοντας τη πόρτα το πρώτο πράγμα που θα δουν οι καλεσμένοι σου θα πρέπει να είναι εντυπωσιακό. Θα πρέπει επίσης να είναι ευφάνταστο, τολμηρό και εντελώς διαφορετικό από όσα έχουν συνηθίσει μέχρι σήμερα.

1

Ξεκινώντας λοιπόν από τα βασικά θα πρέπει να κάνεις μια λίστα με τα επιθυμητά πράγματα που χρειάζεσαι. Σίγουρα ένα τραπεζάκι για τα κλειδιά είναι μια καλή ιδέα. Αν ο χώρος είναι περιορισμένος μπορεί να είναι ράφι αντί για τραπέζι. Επίσης μπορείς να επενδύσεις σε κάποιες καλές κρεμάστρες για τα παλτό και τις τσάντες.

2

Επιτοίχια κουτιά βαμμένα σε έντονα χρώματα όπου μέσα θα έχεις τοποθετήσει διάφορα διακοσμητικά θα βοηθήσουν το χώρο να γίνει πιο πρακτικός αλλά και φιλόξενος. Μπορείς επιπλέον να τοποθετήσεις μερικά καλάθια για να κρύβεις εκεί τα παπούτσια αλλά και τις ομπρέλες σου.

3

Μια εντυπωσιακή ταπετσαρία είναι ένας εύκολος τρόπος αλλά και γρήγορος τρόπος για να δώσεις μια ζεστασιά στο διάδρομο. Επιπλέον, μπορείς να προσθέσεις και κάποιο χρώμα για να προσθέσεις ζωή στον συγκεκριμένο χώρο.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.