Εντυπωσιακοί διάδρομοι για αξέχαστη πρώτη εντύπωση

0

Ο διάδρομος είναι η πρώτη εντύπωση των ανθρώπων που έρχονται στο σπίτι σας γι αυτό αξίζει να είναι έντονος αλλά και φιλόξενος χώρος που να αντανακλά τόσο τον χαρακτήρα σας όσο και το ύφος του υπόλοιπου σπιτιού. Ακόμα και αν μιλάμε για έναν μικρό χώρο, ένα έντονο χρώμα ή ένα πολύχρωμο χαλί μπορεί να αλλάξει εντυπωσιακά τον χώρο σας.

22

Ξεκινήστε με ένα φιλόξενο χρώμα. Σε μικρούς χώρους η αλήθεια είναι ότι είναι προτιμότερο να επιλέξετε λευκό ή ένα ουδέτερο γκρι για να ενισχύσετε την αίσθηση του χώρου και στη συνέχεια να προσθέσετε εκθαμβωτικά διακοσμητικά. Το γκρι είναι μια δημοφιλής επιλογή στη διακόσμηση σπιτιού και ιδανική για μικρούς αλλά και μεγάλους χώρους καθώς ταιριάζει άψογα με λευκά αγάλματα δίνοντας μια σύγχρονη εντύπωση στο συνολικό στυλ του σπιτιού.

33

Αν θέλετε να πειραματιστείτε με πιο έντονα χρώματα τότε είναι προτιμότερο να το δοκιμάσετε αρκετά στον έναν τοίχο ώστε να αποφασίσετε αν τελικά ταιριάζει στο στυλ του σπιτιού. Φυσικά πάντα υπάρχει και η λύση της ταπετσαρίας.Ένα χαλί σε ένα φωτεινό χρώμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσετε αντίθεση η οποία δίνει παράλληλα μια διασκεδαστική σύγχρονη αίσθηση.

44

Η πρακτική αποθήκευση είναι απαραίτητη οπότε αν έχετε ένα τέτοιο χώρο τοποθετήστε ράφια ή κάποια ασυνήθιστη συρταριέρα μαζί με μια λάμπα ή κάποιο έργο τέχνης. Λόγω του μικρού χώρου η αλήθεια είναι ότι αυτά τα οποία θα κάνετε δεν θα μπορούν να είναι τόσο εντυπωσιακά όσο θα θέλατε. Ωστόσο, αυτή η υπέροχη και τεράστια πεταλούδα κάνει πραγματικά τη διαφορά.

11

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.