Ιδέες για ένα πολύ ιδιαίτερο μπάνιο

0

Θέλεις να φτιάξεις ένα υπέρoχο μπάνιο αλλά δεν ξέρεις πως; Επιπλέον θα ήθελες να είναι και αρκετά ασυνήθιστο; Από ένα διαφορετικό μοτίβο ταπετσαρίας με μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς μέχρι απίστευτα και ιδιαίτερα έπιπλα υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αλλάξεις το μπάνιο σου. Μερικές φορές η προσθήκη ασυνήθιστων υλικών ή κάποιες τολμηρές επιλογές φωτισμού όπου κανένας άλλος δεν έχει κάνει αντιστοιχεί στο ιδιαίτερο αντισυμβατικό στυλ σου.

1

Αν τώρα θέλεις ένα εντελώς παράξενο αλλά και υπέροχο μπάνιο είναι η ώρα να σκεφτείτε διαφορετικά. Αγνοήστε τους συνηθισμένους κανόνες και δημιουργήστε! Ακριβώς επειδή μπορεί να είναι μικρό, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι και λευκό για να φανεί μεγαλύτερο. Απελευθερωθείτε από τα ουδέτερα χρώματα και σχέδια και δοκιμάστε πιο σκούρα όπως τα ασημί, το μαύρο ή το γκρι ώστε να δώσει μια πολυτελή αίσθηση ακόμα και στον μικρότερο χρόνο.

2

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε έντονα χρώματα ή παστέλ χρωματισμούς. Τέλος, φυσικά μη ξεχνάμε ότι υπάρχει πάντα και η λύση της ταπετσαρίας. Μια φωτογραφία με τη Μέριλιν για παράδειγμα την ώρα που βάφεται είναι σίγουρα ένας τρόπος για να διασφαλίσουμε ότι σε αυτό το μπάνιο δεν θα μένεις ποτέ μόνη σου.

3

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.