Κάνε τη ντουλάπα σου πιο λειτουργική

0

Κατά τη διάρκεια της ζωής μας μπορεί να έχουμε από μια κοινόχρηστη ντουλάπα μέχρι μια ολόδικη μας ντουλάπα που θα την γεμίσουμε με αρκετά ρούχα. Δεν έχει σημασία όμως το μέγεθος της αλλά ο τρόπος που οργανώνεται. Ειδικότερα, μια μεγάλη ντουλάπα έχει αρκετά άχρηστα πράγματα τα οποία αγνοείτε. Και εδώ θα διαβάσετε μερικούς τρόπους όπου θα κάνουν τη ντουλάπα σας πρακτική και τακτοποιημένη.

1. Προσθέστε άγκιστρα και τα καλάθια στη ντουλάπα σας. Θα εκπλαγείτε πόσο χρήσιμα είναι και τα δύο. Στα άγκιστρα είναι ωραίο να κρεμάσετε τα ρούχα που έχετε φορέσει και δεν είναι βρώμικα αλλά δεν μπορούν να πάνε με τα καθαρά. Τα καλάθια από την άλλη, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τις τσάντες σας.

2.Απαλλάξου από τα ρούχα που δεν πρόκειται να βάλεις γιατί δεν υπάρχει λόγος να κρατήσεις ρούχα τα οποία δεν έχεις φορέσει τα τελευταία δύο χρόνια, είναι σίγουρο ότι δεν θα το βάλεις ούτε φέτος αλλά ούτε και του χρόνου.

3. Κρατήστε μόνο τα απολύτως απαραίτητα στην ντουλάπα σας. Δεν χρειάζεται να αποθηκεύετε τα αναμνηστικά εκεί. Υπάρχουν καλύτερα μέρη, όπως κάτω από το κρεβάτι σας ή στο γκαράζ.

4. Βεβαιωθείτε ότι όλα έχουν ένα καθορισμένο σημείο. Αυτό θα δημιουργήσει λιγότερη σύγχυση και λιγότερους σωρούς στη γωνία της ντουλάπας σας. Κρατήστε όλα τα ρούχα σας σε συγκεκριμένες θέσεις. Κρατήστε τις φόρμες της γυμναστικής μαζί, τα φορέματα σε άλλη θέση και διαχωρίστε τα κοντομάνικα από τα μακρυμάνικα.

5. Τα πράγματα πρέπει να είναι σε κοινή θέα. Με αυτόν τον τρόπο ξέρετε τι έχετε. Κρατώντας ντουλάπα σας καθαρή και σε κοινή θέα θα σας εξοικονομήσετε πολλά χρήματα μακροπρόθεσμα, γιατί θα ξέρετε τι έχετε οπότε και θα γνωρίζετε αν πραγματικά χρειάζεται να αγοράσετε κάτι extra.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.