Κάντε την τηλεόρασή σας Smart TV: TV Box media player

0

Αν και οι «έξυπνες» τηλεοράσεις έχουν γίνει αρκετά δημοφιλείς σήμερα, πολλοί έχουμε ήδη καλές panel TV, τις οποίες δεν θέλουμε να αποχωριστούμε.

Από την άλλη, οι δυνατότητες μίας smart TV είναι άπειρες, επιτρέποντας τη λειτουργία εφαρμογών Android αλλά και την αναπαραγωγή multimedia τόσο τοπικά όσο και online (π.χ. σύνδεση με You Tube κ.α.), χωρίς την παρουσία υπολογιστή.

Μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε εύκολα και οικονομικά την απλή τηλεόρασή σας σε Smart TV με ένα smart media player, ή Android TV box, όπως έχει επικρατήσει να λέγονται πλέον.

Η πρόταση της Smart Electronics (MXQ) είναι πλήρης δυνατοτήτων, και μπορεί να γίνει δικό σας μόνο με 34,90€ !!!

Ο κατάλογος με τα χαρακτηριστικά είναι ατελείωτος. Ας ξεκινήσουμε από τα πιο βασικά:

Μπορεί φυσικά να λειτουργήσει σε ανάλυση full HD (1080p), ενώ προσαρμόζεται άνετα σε χαμηλότερες αναλύσεις, αν η τηλεόραση σας είναι π.χ. HD ready (720p) ή ακόμα και παλαιότερη CRT.

Υποστηρίζει τα πρότυπα βίντεο MPEG4 H.264 και H.265, και μάλιστα είναι εξοπλισμένο με 4-πύρηνο επεξεργαστή (!!!) ώστε να αναπαράγει υψηλής ποιότητας βίντεο χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση.

Διαθέτει 4 θύρες USB, drive για κάρτες μνήμης τύπου SD, HDMI, ακόμα και έξοδο ήχου οπτικής ίνας (για σύνδεση με το σύστημα Hi-Fi)!

Μία ακόμα υποδοχή επιτρέπει την έξοδο εικόνας μέσω αναλογικού interface, σε RCA, με ειδικό καλώδιο, που όμως δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία, αλλά είναι αρκετά κοινό ώστε να το προμηθευτείτε εύκολα.

Τέλος, έχουμε τη θύρα Ethernet, για σύνδεση στο router σας μέσω καλωδίου RJ45, όμως εννοείται πως ενσωματώνει και πομποδέκτη WiFi, ώστε να συνδέεστε ασύρματα.

Στη συσκευασία θα βρείτε επίσης ένα καλώδιο HDMI, τον μετασχηματιστή τροφοδοσίας, αλλά και ένα τηλεκοντρόλ ώστε να έχετε μία πλήρη media player εμπειρία.

Δείτε στο αναλυτικό video review που ετοιμάσαμε για εσάς, τις εκπληκτικές δυνατότητες του!

Ενεργοποιώντας τη συσκευή, μπορείτε να τη χειριστείτε πλήρως μέσω του τηλεκοντρόλ, και μάλιστα να εμφανίσετε στην οθόνη έναν cursor ώστε να μεταφέρεστε με μεγαλύτερη ακρίβεια στο σημείο που θέλετε.

Μπορείτε όμως να συνδέσετε επίσης πληκτρολόγιο και mouse, τόσο ενσύρματα όσο και ασύρματα (με το μικρό USB πομποδέκτη του εκάστοτε keyboard / mouse).

Καθώς η συσκευή χρησιμοποιεί Android (με την έκδοση 4.4.2 προεγκατεστημένη), μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί ως ένας mini on line υπολογιστής στο σαλόνι σας!

Έτσι, μπορείτε να κάνετε login με τον Google λογαριασμό σας προκειμένου να χρησιμοποιήσετε όλες τις σχετικές υπηρεσίες, όπως π.χ. το Play Store για να κατεβάσετε περισσότερες εφαρμογές.

Μάλιστα ενσωματώνει και τον λεγόμενο App Installer για να έχετε τη δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογών που δεν έχετε αποκτήσει από το Play Store! Ένα εκπληκτικό feature που δίνει το «παρών» είναι το Miracast, επιτρέποντας τη «μεταφορά» (mirror) της οθόνης του Android smartphone ή tablet σας στην τηλεόραση, για να τη χρησιμοποιείτε ως ένα… πολλών ιντσών monitor! Έτσι μπορείτε να κάνετε streaming από το κινητό στην τηλεόραση γεγονός που σας επιτρέπει να δείτε φωτογραφίες ή video, να ακούσετε τη μουσική που έχετε αποθηκεύσει στο κινητό ή να σερφάρετε στο You Tube ή όπου αλλού θέλετε βλέποντας το video τόσο στην οθόνη του κινητού όσο και σε αυτήν της τηλεόρασης!

Το περιβάλλον χρήσης είναι απλό, εύχρηστο και προβάλλεται μέσω ενός απλοποιημένου μενού, ειδικά σχεδιασμένου για χρήση σε τηλεόραση, και εφαρμόζεται τόσο στις βασικές λειτουργίες, όσο και στις ρυθμίσεις (που συνήθως έχουν περίπλοκη εμφάνιση στο default περιβάλλον του Android). Η συσκευή ενσωματώνει εξ αρχής κάποιες εφαρμογές που κρίνει ότι θα χρειαστείτε, όπως έναν web browser, έναν email client, τα apps των Facebook, Twitter, Youtube, Netflix, κ.ά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν κατεβάσετε διάφορες εφαρμογές για κάποια λειτουργία, π.χ. διάφορους video players, θα μπορείτε να επιλέγετε κάθε φορά με ποια θέλετε να παίζετε το εκάστοτε video file, ακριβώς δηλαδή όπως γίνεται σε κάθε συσκευή με Android.

Όσον αφορά τη σύνδεση εξωτερικών συσκευών, π.χ. USB sticks ή δίσκων, όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε δεκάδες ταινίες σε full HD. Οι συσκευές αποθήκευσης αναγνωρίζονται μόλις σε λίγα δευτερόλεπτα, και μπορείτε να περιηγηθείτε εύκολα στους φακέλους της καθεμίας για να βρείτε τα αρχεία που θέλετε.

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και κάντε οποιαδήποτε τηλεόραση… Smart TV!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 34,90 κάνοντας κλικ εδώ

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.