Κλιματιστικό Inverter Pitsos P1ZAI2450W. Ασύγκριτη τεχνολογική υπεροχή!

0

Η Pitsos γνωρίζει όσο καμία άλλη εταιρεία τις ανάγκες του ελληνικού κοινού στον τομέα των οικιακών συσκευών, προσφέροντας δεκάδες λύσεις υψηλής τεχνολογίας σε διαφορετικές κατηγορίες, οι οποίες διακρίνονται για την αξιοπιστία, την αντοχή στο χρόνο και την τεχνολογική τους υπεροχή. Από αυτά τα στοιχεία χαρακτηρίζονται και τα κλιματιστικά τεχνολογίας Inverter, τα οποία αποτελούν από τις πιο αξιόπιστες προτάσεις που κυκλοφορούν στην αγορά.

Το κλιματιστικό Pitsos P1ZAI2450W είναι μία πρόταση που ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα air-condition. Με απόδοση που φτάνει τα 24.000 BTU μπορεί να θερμάνει ή να ψυχράνει με χαρακτηριστική άνεση χώρους από 35 έως 55 τετραγωνικά. Η Pitsos έχει χρησιμοποιήσει στο κλιματιστικό της την αιχμή του δόρατος της τεχνολογίας, καθώς όχι μόνο εξασφαλίζει καθαρή ατμόσφαιρα μέσω των ειδικών φίλτρων του (προστασία με ενεργό άνθρακα για συγκράτηση μικρών σωματιδίων, σκόνης, καπνού, γύρης και τριχών από κατοικίδια), αλλά επιπλέον δίνει στον χρήστη τον απόλυτο έλεγχο, έτσι ώστε να ορίζει εκείνος τις συνθήκες που θα επικρατούν στον εσωτερικό του χώρο. Το Pitsos P1ZAI2450W διαθέτει 12 ταχύτητες της εσωτερικής μονάδας με 7 διαφορετικές λειτουργίες (ψύξης, θέρμανσης, ανεμιστήρα, ύπνου (Sleep), αφύγρανσης, αυτόματη λειτουργία, turbo), ενώ μάλιστα o χρήστης μπορεί να ορίσει τη γωνία φυσήματος του αέρα από το τηλεχειριστήριο.

pitsosAC_angle

Οι ευχάριστες εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς το σύστημα ομοιόμορφης θερμοκρασίας για ίση κατανομή θερμοκρασίας μεταξύ οροφής και δαπέδου εξασφαλίζει ιδανικές συνθήκες εσωτερικού περιβάλλοντος, ενώ δεν θα μπορούσαμε να μην εκθειάσουμε την τεχνολογία Anti Cold, η οποία εμποδίζει την εισαγωγή κρύου αέρα κατά τους χειμερινούς μήνες. Πέραν όμως των επαναστατικών λειτουργιών του, το Pitsos P1ZAI2450W είναι βέβαιο ότι θα κάνει καλό και στην τσέπη σας, καθώς είναι ενεργειακής κλάσης στην ψύξη Α+ και στην θέρμανση A, πράγμα που σημαίνει ότι οι φουσκωμένοι λογαριασμοί της ΔΕΗ θα αποτελέσουν… παρελθόν! Χωρίς αμφιβολία, η συγκεκριμένη πρόταση της Pitsos στον τομέα των κλιματιστικών είναι βέβαιο ότι θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής σας!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.