Κουζίνες Bosch με εστίες αερίου

0

Θέλετε να μαγειρέψετε πιο «παραδοσιακά» αλλά και πιο γρήγορα; Οι κουζίνες αερίου της Bosch είναι η ιδανική λύση για όσους χρησιμοποιούν αέριο με τις συγκεκριμένες να έχουν το πλεονέκτημα πως ενσωματώνονται όπου θέλετε στην κουζίνα σας. Τα πλεονεκτήματα του αερίου θα σας επιτρέψουν να μαγειρεύετε πολύ γρηγορότερα απ’ ό,τι σε μια ηλεκτρική εστία. Δεν είναι τυχαίο πως αποτελούν την επιλογή των επαγγελματιών!

Όσο για τo συγκεκριμένο τώρα μοντέλο, Bosch HGV745250, αυτό διαθέτει εμαγιέ βάση 4 εστιών αερίου, οθόνη ψηφιακών ενδείξεων, σταθερούς διακόπτες αλλά και γυάλινο καπάκι προστασίας των εστιών.
Η γρήγορη προθέρμανση θερμαίνει έως 30% γρηγορότερα χρησιμοποιώντας την ίδια ποσότητα ενέργειας, ενώ το σύστημα 3D Hotair Plus σας προσφέρει τέλεια αποτελέσματα χάρη στην άριστη κατανομή της θερμότητας σε 3 επίπεδα ταυτόχρονα. Αυτός είναι ένας από τους 8 τρόπους λειτουργίας της κουζίνας (πάνω και κάτω θέρμανση, συνδυασμός θερμού αέρα με γκριλ, ξεπάγωμα κλπ).
Η ηλεκτρική ανάφλεξη φλόγας γίνεται με το γύρισμα του διακόπτη εύκολα ενώ υπάρχει και πλήκτρο ασφαλείας για παιδιά, όπως και θερμοηλεκτρική ασφάλεια διακοπής παροχής αερίου στον καυστήρα!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.