Κρεβάτια που φτιάχτηκαν από έπιπλα ΙΚΕΑ

0

Πως μπορείς να προσθέσεις διαφορετική χρήση σε ένα έπιπλο από τα ΙΚΕΑ; Δες παρακάτω και θα καταλάβεις καθώς αυτοί οι άνθρωποι πήγαν ένα βήμα παραπέρα με το δημιούργημα τους κάνοντας πραγματικά εκπληκτικά κρεβάτια που θα ζήλευε ο καθένας.

Συρταριέρες

ikea-bedroom-hacks-boys-bed

Η κλασσική συρταριέρα του ΙΚΕΑ βάφτηκε μπλε και τοποθετήθηκε ένα στρώμα από πάνω. Έτσι εξοικονόμησαν αρκετό αποθηκευτικό χώρο για ρούχα και παιχνίδια αλλά και φυσικά ένα μονό κρεβάτι για ξεκούραση.

Νέα χρήση για τα έπιπλα κουζίνας

ikea-bedroom-hacks-kitchen-cabinets
Αν θέλεις επιπλέον χώρο αποθήκευσης ένα υπερυψωμένο κρεβάτι είναι η επιλογή σου. Αλλά το να βρεις το σωστό κρεβάτι με τον κατάλληλο αποθηκευτικό χώρο είναι μια άλλη ιστορία. Εδώ 9 ανθεκτικά ντουλάπια της ΙΚΕΑ είναι γεμάτα προσωπικά αντικείμενα.

Ένα δεντρόσπιτο στο σπίτι

ikea-bedroom-hacks-houses

Η κουκέτα KURA της ΙΚΕΑ γίνεται ένα εκπληκτικό δενδρόσπιτο για να κρύβονται οι μικροί σας φίλοι και να κάνουν όνειρα γλυκά.

Ότι και αν επιλέξετε θα πρέπει να προσθέσετε το δικό σας ύφος και ένα είναι σίγουρο οι φίλοι αλλά και τα παιδιά σας θα ενθουσιαστούν με τις δημιουργίες σας και το πιθανότερο είναι να σας ζητήσουν να ανανεώσετε και τον δικό τους χώρο.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.