Πιο φωτεινό μπάνιο άμεσα

0

Μήπως το μπάνιο σου είναι σκοτεινό, καταθλιπτικό και κυρίως παλιό; Με έναν μικροσκοπικό προϋπολογισμό και αρκετή προσωπική εργασία ο χώρος του μπάνιου θα λάμψει κυριολεκτικά.

Αρχικά, θα πρέπει να επενδύσεις σε έναν μεγάλο καθρέπτη ώστε να πλαισιώσει τον χώρο σου. Τον συγκεκριμένο θα τον βρεις στα ΙΚΕΑ και κοστίζει μόνο 15,99. Ο Καθρέφτης περιέχει αυτοκόλλητη ταινία ασφαλείας στην πλάτη. Έτσι, μειώνεται ο κίνδυνος ζημιών, στην περίπτωση που το γυαλί σπάσει.

1

 

 

Επιπλέον, θα πρέπει να προσθέσεις και λίγο χρώμα στο χώρο σου ώστε να δώσει περισσότερο φως. Το Tell a Tale της Kraft είναι ιδανική επιλογή για εσένα που θέλεις να προσθέσεις λίγο χρώμα στον τοίχο σου.

1

Πρόσθεσε μια χαρούμενη κουρτίνα για το ντους και κάποια φωτεινά αξεσουάρ σε έντονα χρώματα ώστε να προσθέσεις μια νότα χαλάρωσης που να θυμίζει επιπλέον παραλία. Η συγκεκριμένη βρίσκεται στα Praktiker και θα τη βρεις σε 4 διαθέσιμα χρώματα με μόλις 4,99.

1

Όσον αφορά τα διακοσμητικά μπορείς να επιλέξεις ξύλινα κουτάκια ή από μπαμπού ώστε να δώσουν μια διαφορετική ένταση στον χώρο σου.

Τέλος, μερικές καινούριες πετσέτες σου σύμφωνα με το στυλ του νέου σου μπάνιου θα ήταν ιδανικές για να αλλάξει τελείως ο χώρος. Επέλεξε έντονα χρώματα ώστε να κάνουν τη διαφορά και να ξεχωρίζουν.

ΙΚΕΑ

ΙΚΕΑ

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.