Αυτοί είναι οι 10 κανόνες που ακολουθούν οι Παριζιάνοι στα σπίτια τους!

1
Εμφάνιση 1 από 2

Αναμφισβήτητα οι Παριζιάνοι κατέχουν τα πρωτεία του στιλ και της φινέτσας στα σπίτια τους. Μπορούν να διακοσμήσουν ακόμα και ένα μικρό σπίτι ποικιλοτρόπως και με γούστο. Η blogger Eleonore Brigde που ασχολείται με το γράψιμο, την φωτογραφία και την διακόσμηση, άνοιξε τις πόρτες του δικού της σπιτιού και έδωσε τις συμβουλές της για το πως να διακοσμήσει κάποιος το σπίτι του.

1. Χρώματα

Ένα σπίτι πρέπει να έχει πολυχρωμία από ζωηρές επιλογές και αυτή την τάση την ακολουθούν πολύ οι κάτοικοι του Παρισιού. Τα χρώματα μπορούν να δείξουν όμορφα στον χώρο, αρκεί να υπάρχει ήρεμη χρωματική βάση.

parisianiko spiti

2. Βιβλιοθήκη

Σε κάθε παριζιάνικο σπίτι, η βιβλιοθήκη λειτουργεί και ως διακοσμητικό στοιχείο. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα βρει κανείς μόνο βιβλία να την κοσμούν, αλλά κάθε λογής πράγματα όπως κουτιά, vintage τηλέφωνα κτλ.

parisianiko spiti1

3. Μαξιλάρια

Χρωματιστά μαξιλάρια απαραιτήτως στους καναπέδες για να ομορφαίνουν το σαλόνι και συγχρόνως να μας γεμίζουν χαρά.

parisianiko spiti2

4. Κρεβατοκάμαρα

Η ηρεμία στην κρεβατοκάμαρα έρχεται με την επιλογή σκούρων σκεπασμάτων και ένα μόνο λευκό μαξιλάρι είναι ικανό να δώσει το φως που χρειάζεται το δωμάτιο.

parisianiko spiti3

5. Λουλούδια & Φυτά

Τα φυτά είναι ένα χαρακτηριστικό που πληρούμε κι εμείς στα δικά μας σπίτια. Καλό είναι όμως μικρά φυτά όπως κάκτοι, να υπάρχουν και στο εσωτερικό του σπιτιού σε συνδυασμό με λίγα λουλούδια.

parisianiko spiti4

Εμφάνιση 1 από 2
Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.