Το Spitogatos τώρα σε iOS και Android apps!

0

Μένοντας κατά μέσο όρο 14 λεπτά κάθε φορά που επισκέπτονται τις ιστοσελίδες του Spitogatos (http://www.spitogatos.gr) από desktop, κινητό ή tablet, οι Έλληνες έχουν ξεκάθαρα δείξει την αγάπη τους για τα ακίνητα.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο Spitogatos τους έδωσε την ευκαιρία να δυναμώσουν την αγάπη τους, μέσα από τις έξυπνες εφαρμογές για iOS και Android (http://www.spitogatos.gr/gr/page/mobile), με ειδικά προσαρμοσμένες εκδόσεις τόσο για smartphones όσο και για tablets. Παρόλο που δεν είχε ανακοινωθεί από την ομάδα του Spitogatos, τα πρώτα στοιχεία είναι πολύ ενδιαφέροντα: πάνω από 25.000 λήψεις κατά τη διάρκεια των διακοπών, πάνω από 14 λεπτά παραμονής ανά επίσκεψη, με εκατοντάδες χιλιάδες αναζητήσεις ακινήτων και εκατομμύρια προβολές σελίδων. Μετά από μόλις 6 εβδομάδες από το λανσάρισμα, οι νέες mobile εφαρμογές ξεπέρασαν τις 3 εκατομμύρια μηνιαίες προβολές σελίδων τον Ιανουάριο, και η τάση είναι ανοδική με 500 νέα ημερήσια downloads.

devices

Μία από τις πιο πρωτοποριακές λειτουργίες της νέας εφαρμογής του Spitogatos είναι η δυνατότητα σχεδιασμού της αναζήτησης πάνω σε διαδραστικό χάρτη, δίνοντας έτσι στους χρήστες μεγάλη ευελιξία και επιτρέποντάς τους να ορίσουν με ακρίβεια το γεωγραφικό εύρος της αναζήτησής τους. Επιπλέον, μια ιδιαίτερα χρήσιμη λειτουργία είναι η δυνατότητα στους χρήστες του Spitogatos να συγχρονίσουν τους λογαριασμούς τους μεταξύ desktop, smartphone και tablet: αυτό τους επιτρέπει να αποθηκεύουν αγαπημένες αγγελίες και αναζητήσεις μεταξύ διαφορετικών συσκευών. Για να γίνεται η εμπειρία του χρήστη ακόμα καλύτερη, είναι επίσης εφικτή η απόκρυψη αγγελιών που ο χρήστης δεν επιθυμεί πλέον να βλέπει, μια πολύ σημαντική λειτουργικότητα, ήδη διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Spitogatos, που επίσης συγχρονίζεται μεταξύ όλων των συσκευών. Έτσι, κάθε χρήστης έχει τη δική του προσωποποιημένη, διαπλατφορμική εφαρμογή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του.

Οι πρώτοι χρήστες φαίνεται να έχουν θετική εμπειρία από την διάδραση με την εφαρμογή δίνοντας πολύ υψηλό μέσο όρο βαθμολογίας, με πάνω από 4,6 στα 5, από περισσότερες από 350 βαθμολογήσεις και αξιολογήσεις στο Google Play και το iOS Appstore.

mobile1

«Μετά από σχεδόν έναν χρόνο ανάπτυξης, είμαστε ενθουσιασμένοι να δούμε πώς ο κόσμος θα αγκαλιάσει το νέο τρόπο αναζήτησης ακινήτων. Επιτρέποντας στους χρήστες μας να ζωγραφίσουν πάνω στο χάρτη την περιοχή στην οποία θέλουν να κάνουν την αναζήτησή τους, τους δίνουμε πολύ μεγαλύτερη ευελιξία και ακρίβεια, με δεδομένο ότι η τοποθεσία είναι εξαιρετικά σημαντική παράμετρος μιας αναζήτησης ακινήτου.» – δήλωσε ο Δημήτρης Μελαχροινός, CEO του Spitogatos.gr«Οι χρήστες πλέον μπορούν να χρησιμοποιούν το Spitogatos με τη συσκευή που επιθυμούν, εναλλάσσοντας ανεμπόδιστα από desktop σε κινητό και σε tablet. Σκοπεύουμε να επενδύσουμε στην τεχνολογία μας ακόμα περισσότερο το 2016, και αναζητούμε ενεργά νέα  ταλέντα για να υποστηρίξουμε ακόμα περισσότερο τα εγχειρήματά μας».

Σήμερα, πάνω από το 40% της επισκεψιμότητας του Spitogatos.gr πραγματοποιείται από mobile συσκευές (κινητά και tablets). Με βάση τα δεδομένα σε χώρες με υψηλότερη διείσδυση του internet από την Ελλάδα, οι παραπάνω αριθμοί αναμένεται να αυξηθούν πολύ γρήγορα.

Στην πλατφόρμα Android, η εφαρμογή εκμεταλλεύεται το νέο Android 6.0 (Marshmallow) λειτουργικό σύστημα, αποτέλεσμα εντατικής δουλειάς της ομάδας που κράτησε πάνω από έναν χρόνο. Στην πλατφόρμα iOS, η όμορφη αυτή εφαρμογή είναι πλήρως συμβατή με όλες τις συσκευές iPhone και iPad, εκμεταλλευόμενη τις δυνατότητες της τελευταίας έκδοσης του λειτουργικού iOS (9.2).

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.