Ώρα για ένα ζεστό ρόφημα από την TASSIMO της Bosch

0

Είναι η ιδανική εποχή για ένα ρόφημα. Και όσο περνάει ο καιρός θα τα αναζητάμε ακόμα περισσότερο. Πάνω από 40 διαφορετικά ροφήματα μπορούν να παρασκευάσουν οι εξαιρετικές μηχανές TASSIMO της Bosch, ικανοποιώντας ακόμα και τα πιο δύσκολα γούστα.
Είτε latte macchiato, είτε cappuccino, είτε μία ζεστή σοκολάτα, όλα παρασκευάζονται με το πάτημα ενός κουμπιού εύκολα και γρήγορα και το βασικότερο με τον πλέον ιδανικό τρόπο.

Bosch-tassimo-machines
Το σύστημα ζεστών ροφημάτων TASSIMO θα σας χαρίσει μοναδικούς κλασικούς καφέδες φίλτρου, αλλά και ένα υπέροχο αρωματικό τσάι, σε τέλεια ποιότητα χάρη στο έξυπνο σύστημα INTELLIBREW™.

Και μπορείτε να διαλέξετε από την εύχρηστη σειρά TASSIMO SUNY, την ιδανική για μικρούς χώρους TASSIMO VIVY, την ΤASSIMO JOY με το μεγάλο δοχείο νερού και τη βάση φλιτζανιών που ρυθμίζεται για κάθε μέγεθος φλιτζανιού, αλλά και την TASSIMO CHARMY με το σύστημα φιλτραρίσματος νερού BRITA MAXTRA.
Ένα αγαπημένο από πολύ κόσμο brand, βραβευμένο για το σχεδιασμό του και συνώνυμο της κορυφαίας ποιότητας, σας περιμένει για ατελείωτα, απολαυστικά ροφήματα.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.