Τα νέα ψυγεία της LG ξεχωρίζουν για τις επιδόσεις τους και την εξοικονόμηση ενέργειας

0

H LG Electronics κέρδισε για μία ακόμη φορά τις εντυπώσεις στην IFA 2015. Εκεί ανάμεσα στα πολλά προϊόντα που παρουσίασε, ξεχώρισε η πιο πρόσφατη σειρά των προηγμένων ψυγείων της. Μιλάμε για προτάσεις με τεχνολογία αιχμής που ικανοποιούν πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών που αναζητούν, τι άλλο από ευκολία και άνεση.

Η τεχνολογία της LG βελτιώνει την ποιότητας ζωής μας με πολλούς τρόπους. Για παράδειγμα οι ψυγειοκαταψύκτες της εταιρείας είναι κορυφαίοι σε απόδοση στον κλάδο, με τεχνολογία Total No Frost και ενεργειακή κλάση Α+++-20% που γίνεται εφικτή χάρη στον γραμμικό συμπιεστή inverter του ψυγείου. Ένα χαρακτηριστικό που κάνει τα ψυγεία της LG να είναι 32% περισσότερο ενεργειακά αποδοτικά και μέχρι 25% αθόρυβα!
LG_Luxurious Modern Style Multi-Door _model GMJ916DNHZ

Όσο για την πρωτοποριακή τεχνολογία Door-in-Door αυτή κάνει εύκολη την πρόσβαση στα πιο δημοφιλή είδη διατροφής. Το δεξί τμήμα ανοίγει με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ το αριστερό τμήμα με ένα κρυφό χερούλι με εύκολο άνοιγμα (Hidden Easy Open Handle) που βρίσκεται στο κάτω μέρος της πόρτας και είναι ιδανικό για την αποθήκευση βασικών τροφών. Και τα δύο τμήματα είναι εξοπλισμένα με φορητά καλάθια, που το ύψος τους ρυθμίζεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χρήστη.
Ο σχεδιασμός του ψυγείου Door-in-Door βοηθά στη μείωση της απώλειας του ψυχρού αέρα έως 47 τοις εκατό!

Χάρη στην τεχνολογία Door-in-Door βελτιώνεται καλύτερα και η οργάνωση του χώρου, με τα τρόφιμα να αποθηκεύονται εύκολα στο ρυθμιζόμενο τμήμα. Να σημειωθεί πως το πάχος των εξωτερικών πλευρών στα ψυγεία πολλαπλών πορτών έχει μειωθεί, ενώ το κεντρικό χώρισμα έχει εξαλειφθεί, απελευθερώνοντας ακόμα περισσότερο λειτουργικό χώρο.

Όσο αφορά τώρα την τεχνολογία ‘Total No Frost’ ειδικότερα, αυτή δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον αποθήκευσης τροφίμων μέσω της χρήσης ενός ανεμιστήρα για ομοιόμορφη ψύξη σε όλο το χώρο, ενώ συγκεκριμένα μοντέλα ψυγείων LG διαθέτουν επίσης και το μοναδικό σύστημα φιλτραρίσματος του αέρα ‘Pure N Fresh’, μέσω του οποίου ο καθαρός αέρας κυκλοφορεί μέσα από κανάλια, απομακρύνοντας τις οσμές και διατηρώντας τα τρόφιμα φρέσκα για περισσότερο διάστημα.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.